Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Alle de sju norske klare for Zakopane-rennet

Anders Fannemel beste norske.

GOD KVALIK: Anders Fannemel var best av de norske på 5.-plass i fredagens hoppkvalifisering i Zakopane. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Scanpix
GOD KVALIK: Anders Fannemel var best av de norske på 5.-plass i fredagens hoppkvalifisering i Zakopane. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Samtlige sju norske hoppere er klare for lørdagens verdenscuprenn i polske Zakopane. Anders Fannemel ble nummer fem i fredagens kvalifisering.

Fannemel hoppet 123 meter og var 9,2 poeng bak østerrikeren Michael Hayböck, som havnet øverst på resultatlista etter et hopp på 128 meter.

Rune Velta var nest best blant de norske på 10.-plass. Han hoppet 123 meter og fikk 130,4 poeng. To plasser bak endte Daniel André Tande etter et svev på 126,6 meter.

Anders Jacobsen hoppet 120 meter og ble nummer 25, mens Robert Johansson tok 28.-plassen etter å ha landet på 118 meter.

Tom Hilde har slitt denne sesongen, og han røk ut av torsdagens kvalifisering til Wisla-rennet. Dagen etter gjorde han det litt bedre ved å gå videre som nummer 33 til lørdagens renn i Zakopane.

Anders Bardal var forhåndskvalifisert, men prøvde seg i storbakken med et hopp på 125,5 meter.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!