MANGLER NORD-KOREA: Søkemotoren zlaaatan.com har nådd ut til alle verdens land foruten Nord-Korea. Foto: REUTERS / Gonzalo Fuentes og skjermdump
MANGLER NORD-KOREA: Søkemotoren zlaaatan.com har nådd ut til alle verdens land foruten Nord-Korea. Foto: REUTERS / Gonzalo Fuentes og skjermdumpVis mer

Alle elsker Zlatan, bortsett fra Nord-Korea

Diktaturstaten eneste som ikke har brukt zlaaatan.com.

(Dagbladet): Etter at søkemotoren zlaaatan.com ble lansert, har interessen bare vokst. Nå er det gjort omtrent fem millioner søk på siden etter at den ble lansert 1. april.

Interessen var naturligvis størst i forrige uke da saken gikk som en farsott i internasjonale medier.

Nå har nettstedet hatt besøk fra alle verdens land, bortsett fra Nord-Korea, opplyser Andreas Killander i byrået SweetPop til Dagbladet.

I diktaturstaten sliter byrået som står bak søkemotorsiden med å få Ibrahimovic gjennom sensuren.

- Det er veldig kult at så mange er interesserte i dette, og vi gir ikke opp håpet om å få våre første besøk fra Nord-Korea og nå ut til alle verdens land, sier Killander til Dagbladet.

Du kan lese mer om Nord-Koreas strenge internettsensur hos teknologinettstedet tek.no.

- Målet er ti millioner søk og ett besøk fra Nord-Korea. Vi har store håp for fremtiden, sier Killander med henvisning til målet om å få ett besøk fra diktaturstaten.

Ibrahimovic selv har vært i vinden de siste ukene etter at han slaktet dommeren etter tapet for Bordeaux i mars.og måtte tåle kritikk for at han virket uinspirert på banen. Da slo han tilbake med å nærmest egenhendig sende Paris Saint-Germain til cupfinalen med hat-trick i semifinalen.

Det hjalp dog ikke i møtet med disiplinærkomitéen, hvor han fikk fire kampers utestengelse fra den franske serien som en følge av utbruddet mot dommeren

Hans første mulighet til å spille kamp igjen er returoppgjøret mot Barcelona i Champions League etter at han måtte stå over onsdagens gigantoppgjør som en følge av det røde kortet mot Chelsea i åttedelsfinalen. 33-åringens og det franske storlagets oppgave ser svært krevende ut etter 1-3-tapet i Paris.

Returoppgjøret spilles på tirsdag.