Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Alle er ikke i toppform for øyeblikket

Men Joe Hart er ikke bekymret foran derbyet.

KLAR FOR DERBY: Søndag møter Manchester City Manchester United til storkamp og byderby. Formen har skrantet for Manchester City i det siste, men målmann Joe Hart er ikke bekymret. Foto: AP Photo/Jon Super
KLAR FOR DERBY: Søndag møter Manchester City Manchester United til storkamp og byderby. Formen har skrantet for Manchester City i det siste, men målmann Joe Hart er ikke bekymret. Foto: AP Photo/Jon Super Vis mer

Manchester City har spilt tre kamper uten seier, men målvakten Joe Hart er ikke bekymret foran byderbyet mot United søndag.

I mesterligaen rotet laget bort en tomålsledelse mot CSKA Moskva, mens det ble bortetap for West Ham i serien for en uke siden. I midtuken kom et nytt nederlag da Newcastle vant 2-0 i ligacupen.

Keeper Hart mener spillerne må skjerpe seg i prestisjekampen mot byrivalene.

- Alle er ikke i toppform i øyeblikket, men alt vi trenger, er at noen spillere, inkludert meg selv, hever seg, sier Hart.

Foreløpig frykter han ikke for formen til City-mannskapet.

- Det er bare en vanskelig periode, som vi har vært gjennom mange ganger tidligere. Sist sesong hadde vi færre poeng og var i en dårligere posisjon (på dette tidspunktet av sesongen), og vi vant ligaen, sier engelskmannen.

Silva usikker David Silva er usikker for City på grunn av en kneskade han pådro seg mot Newcastle. Yaya Touré er trolig spilleklar etter at han fikk problemer med lysken og måtte byttes ut i samme kamp.

City ligger på tredjeplass i Premier League etter ni runder. United er fire poeng bak, men er helt nede på åttendeplass. Seier mot City vil være viktig både for lagmoralen og for å henge med i toppen.

Derbyekspert United-fansen gleder seg over at Wayne Rooney trolig er tilbake. Han har sonet ferdig utestengelsen sin på tre kamper, men har slitt med en skade den siste tiden. Likevel er det ventet at han spiller fra start mot City.

Stjernespissen kan bli en viktig mann for Louis van Gaal i søndagens storkamp. Rooney har scoret til sammen elleve mål i Manchester-derbyene.

Sist sesong vant City begge møtene i ligaen mellom de to lagene (4-1 og 3-0).

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media