- Alle er nervøse. Jeg er den eneste som er kald

Mourinho føler seg uønsket.

• Real Madrid - Ajax 4-1

(Dagbladet): Real Madrid var allerede videre fra gruppa og var sikret andreplassen før Ajax gjestet den spanske hovedstaden til siste kamp i gruppespillet.

Likevel, Real Madrid hadde få problemer og vant 4-1.

- Det var en tøff kamp. Motivasjonen til Ajax er annerledes enn hos oss. De hadde noe å spille for. Vi spilte en god førsteomgang, og var ikke like gode etter pause, sier trener Jose Mourinho til Viasat.

- Vi mister konsentrasjonen. Vi tar likevel med oss seieren. Det er alltid viktig å vinne, og score. Det var en underholdende kamp, sier Mourinho.

Kald Mourinho
Denne uka ble det kjent at Mourinho kanskje er ferdig som Real-sjef etter sesongen. Etter Ajax-kampen uttalte han følgende om trener-situasjonen:

VANT ENKELT: Real Madrid-trener Jose Mourinho sikret tre poeng mot Ajax. Etterpå sa han at han ikke tenker spesielt ryktene om at han er på vei bort. Foto: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
VANT ENKELT: Real Madrid-trener Jose Mourinho sikret tre poeng mot Ajax. Etterpå sa han at han ikke tenker spesielt ryktene om at han er på vei bort. Foto: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza Vis mer

- Alle er nervøse. Jeg er den eneste som er kald. Den spanske pressen vil at jeg vil skal gå. Barcelona-pressen av noen grunner. Madrid-pressen av andre grunner, sier Mourinho.

Hjemmelaget stilte reservepreget, men hadde plass til stjerner som Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Kaka og Luka Modric fra start.

SCORET TO: Real Madrids Jose Callejon scoret to da Ajax ble slått 4-1. Foto:  REUTERS/Susana Vera
SCORET TO: Real Madrids Jose Callejon scoret to da Ajax ble slått 4-1. Foto: REUTERS/Susana Vera Vis mer

Og alle fire havnet i fokus.

Det gjorde også Jose Maria Callejon som scoret to av målene i 4-1-seieren.

Overkjøring
Ajax ble rundtspilt i første omgang, og Ronaldo scoret 1-0 etter 13 minutter. Modric spilte en fantastisk ball i bakrommet til Benzema som la ballen inn foran mål til Ronaldo. Portugiseren banket ballen i mål fra rundt sju-åtte meter.

Etter 28 minutter var det var Jose Callejon som la på til 2-0. Nok en gang etter en fantastisk ball i bakrommet av Modric.

Callejon viste god teknikk, fikk med seg ballen, og skjøt ballen i mål via stanga.

Dobbel-Callejon
Ajax hadde lite å stille opp med før pause, og Kaka, som var Real Madrid-kaptein for anledningen, scoret 3-0 etter 49 minutter. Med venstrebeinet skrudde han ballen i mål fra 20 meter.

Derk Boerrigter reduserte for Ajax med en halvtime igjen å spille.

Jose Callejon scoret sitt andre for kvelden rett før slutt, da han headet ballen i mål fra bakre stolpe. Dermed endte kampen 4-1 i Madrid.