Alle FFK-spillerne klare

I går ble det meldt om flere småskadde og pjuskete spillere i troppen til Fredrikstad foran onsdagens semifinale. – Sterkt overdrevet, sier trener Knut Torbjørn Eggen.

• Semifinale direkte kl. 19: FFK -  Start

Tvert imot venter han å ha samtlige spillere klare til kamp når Start kommer på besøk onsdag kveld.

Tarek Elyounoussi, Simen Brenne, Raymond Kvisvik, Rami Shaaban, Michael Røn og kaptein John-Anders Bjørkøy har alle hanglet litt den siste tiden, men ventes å være klare.

– Vi venter med å ta ut laget til klokken 17.00 kampdagen denne gangen på grunn av usikkerheten i det siste, men jeg regner alle som klare, sier Fredrikstad-treneren til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

Hos Start hangler Marius Johnsen og Alex Valencia. Johnsen har slitt en vond akilles og sår hals, mens Valencia sliter med ankelen sin. Start-trener Stig Inge Bjørnebye tror likevel begge rekker kampen.

– De sliter litt, men blir nok klare, sier han.

Bjørnebye har opplevd en opptur med sørlendingene siden han overtok hovedansvaret. Klubben ligger nå på fjerdeplass på tabellen. Mot HamKam i helga satt Fredrik Strømstad på benken fra start. Nettopp med tanke på kampen i Fredrikstad.

– Det var nok litt derfor, men også med tanke på Strømstad selv. Han har vært gjennom et tøft kampprogram i det siste, men er forhåpentligvis frisk og rask igjen mot Fredrikstad, sier Bjørnebye.

INGEN SKADEKRISE: Knut Torbjørn Eggen har god tro på at han før alle nøkkelspillerne på banen mot Start i kveld, inkludert Raymond Kvisvik. Foto: Scanpix
INGEN SKADEKRISE: Knut Torbjørn Eggen har god tro på at han før alle nøkkelspillerne på banen mot Start i kveld, inkludert Raymond Kvisvik. Foto: Scanpix Vis mer

Starts gode innkjøp David Nielsen, derimot, må stå over kampen grunnet karantene. (ANB)