Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Alle følger med på dem

Benitez tror ikke Sjakhtar spiller for uavgjort mot Juventus.

OPTIMIST: Chelsea-manager Rafa Benitez sier han ikke frykter et passende uavgjortresultat mellom Juventus og Sjakhtar Donetsk. Foto: SCANPIX/EPA/TAL COHEN
OPTIMIST: Chelsea-manager Rafa Benitez sier han ikke frykter et passende uavgjortresultat mellom Juventus og Sjakhtar Donetsk. Foto: SCANPIX/EPA/TAL COHEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Chelsea-manager Rafa Benitez tror ikke Sjakhtar Donetsk vil gå inn for å spille uavgjort mot Juventus etter at han fortalte dem at «verden ser dere».

I onsdagens mesterligarunde vil Sjakhtar Donetsk og Juventus møtes til toppkamp i gruppe E. Med uavgjort vil ukrainerne vinne gruppen og Juventus slå følge til cupspillet som gruppetoer. Det betyr at Chelsea blir utslått, uansett utfall i kampen mot Nordsjælland.

- Vi vet at et uavgjortresultat er dumt for oss, men det positive er at Sjakhtar har et veldig godt lag og at alle har fått øynene opp for dem. Når du er et av de beste lagene i Europa så følger alle med på deg, sier Rafa Benitez, som onsdag skal lede Chelsea i sin første mesterligakamp.

Om Sjakhtar skulle slå Juventus og Chelsea vinne mot Nordsjælland, tar blåtrøyene seg likevel videre i turneringen. Og Benitez' menn er favoritter, for Nordsjælland har så langt i turneringen kun tatt ett fattig poeng. I oppgjøret mellom de to i Parken vant Chelsea hele 4-0.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!