Alle forventer norsk stafettgull

De norske stafett-gutta har vært på pallen i alle verdenscup-stafettene denne sesongen. Nå forventer alle gull på hjemmebane. Dagbladet :på nettet følger stafetten direkte fra klokken 11.00.

Ole Einar Bjørndalen & Co har vunnet to av stafettene, har to andreplasser og en tredjeplass til nå denne sesongen. Det gjør Norge til skyhøye favoritter til å ta nasjonens fjerde VM-gull på hjemmebane i Kollen.

Det norske laget består av Halvard Hanevold, Frode Andresen, Dag Bjørndalen og Ole Einar Bjørndalen.

- Alle er friske og alle er opplagte. Gutta er klare til stafett, sier presseattaché Tim Kronborg til Dagbladet :på nettet.

Selv om de norske gutta er store favoritter, er det ingen som tror at de kan spasere inn til VM-gull. Tyskland med verdensmester Frank Luck på startetappen har også vært på pallen i alle stafetter denne sesongen.

- Norge er mine store favoritter. De har det beste laget og vinner gull, sier verdensmester Raphael Poiree til Dagbladet :på nettet.

Han går andre etappe for Frankrike som neppe har noen sjanse i medaljekampen. Kjæresten Liv Grete Skjelbreid følger stafetten fra tribunen sammen med resten av familien.

- Men i dag skal jeg heie på de norske gutta, lover VM-dronninga.

borje.kleboe.eidissen@dagbladet.no