<strong>SMIL, DU HAR VUNNET:</strong> Agenten til Yaya Touré uttalte i dag at spilleren ikke trives i Manchester City. Det bekreftet spilleren selv på Twitter. Foto: AP Photo/Jon Super/NTB Scanpix
SMIL, DU HAR VUNNET: Agenten til Yaya Touré uttalte i dag at spilleren ikke trives i Manchester City. Det bekreftet spilleren selv på Twitter. Foto: AP Photo/Jon Super/NTB Scanpix Vis mer

«Alle» gjorde narr av agenten til Yaya Touré etter uttalelser om spillerens framtid

Helt til hovedpersonen bekreftet dem.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Flere britiske medier, deriblant BBC, skrev i dag at agenten til Yaya Touré uttalte at stjernespilleren ønsker seg bort fra Manchester City. Hovedårsaken skal være at han ikke føler seg respektert av de lyseblå.

Agenten Dimitri Seluk hevdet blant annet at klubben ikke respekterte Touré da han hadde bursdag 13. mai.

- Ingen av dem tok ham i hånden på bursdagen. Det er sykt, sier Seluk til BBC.

Ikke om penger Manchester City la ut en bursdagshilsen til Yaya Touré på klubbens offisielle Twitter-konto, og spillerne sang for City-stjernen under en flytur til Abu Dhabi, men det var tydeligvis ikke nok, skal vi tro agenten.

Til The Guardian sier agenten:

- De (Manchester City) vet ikke at penger ikke kan kjøpe forhold. Det handler ikke om penger eller en ny kontrakt, det handler om menneskelige relasjoner, og City har vist at de ikke respekterer ham. Jeg gjentar, dette handler ikke om penger. Han ville faktisk gått ned i lønn for å komme tilbake til Barcelona.

Seluk mener at det som skjedde på bursdagen var et bevis på at Manchester City ikke bryr seg om Yaya Touré. Han peker blant annet på at brasilianeren Roberto Carlos fikk en Bugatti av den russiske klubben Anzhi da backen spilte der.

Disse uttalelsene gjorde at folk i sosiale medier begynte å tulle med saken, og flere benyttet anledningen til å gratulere City-spilleren med dagen. Men pipa fikk en annen lyd da Yaya selv tok bladet fra munnen på Twitter.

Bekreftet uttalelsene Først skrev han at bursdagskortet fra City endelig hadde kommet, før den fleipete tonen tok en annen vending like etterpå.

«Agenten min forsøkte å gjøre et poeng på mine vegne. Det virker som om det er viktig at jeg kommer med en uttalelse, så jeg kommer til å gjøre det», skriver han på sin offisielle Twitter-konto.

Etterpå fulgte han opp med en melding som sannsynligvis fikk flere City-supportere til å sette kaffen i halsen.

«Alt Dimitri sa var sant. Han snakker for meg. Jeg vil gi et intervju etter VM for å forklare».

Det blir med andre ord noen nervepirrende uker for den regjerende Premier League-mesteren.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer