Erling Braut Haaland

Alle gode spillere gjør feil

Erling Braut Haalands enorme suksess har fått mange til å glemme at han bare er 19 år. Det er dumt.

FLYR VIDERE: Erling Braut Haaland hadde en middels dag mot Wolfburg sist lørdag. Det er lov. Det er helt naturlig. Det er også en del av det å være fotballspiller. Ingen er ufeilbarlige, selv ikke de beste. Foto: Wolfgang Rattay, Reuters/NTB Scanpix
FLYR VIDERE: Erling Braut Haaland hadde en middels dag mot Wolfburg sist lørdag. Det er lov. Det er helt naturlig. Det er også en del av det å være fotballspiller. Ingen er ufeilbarlige, selv ikke de beste. Foto: Wolfgang Rattay, Reuters/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

DA EN FORSIDE i Spania akkurat hadde forklart gutten som halvt menneske/halvt maskin, viste Erling Braut Haaland at ingenting kommer av seg selv. Takk for det.

Han er ingen kyborg selv om coveret i sportsavisa AS var en artig variant på 2019/2020-sesongens desidert største gjennombrudd.

Det er ikke bare å trykke på knapper.

Alle fotballspillere møter motgang og gjør feil.

Spesielt de yngste og uerfarne.

FARTSDUMPA HAN MØTTE borte mot Wolfsburg sist lørdag, der Brauten ikke scoret mål på en ganske middels dag, beviste det kloke fotballhoder alltid vil dempe den tabloide hypen med, at alle fotballspillere har dager da lite stemmer.

Du går ikke på vannet selv om du har scoret 41 mål på 35 kamper

Ingen gjør det.

DE BESTE SPILLERNE tar dårlige kamper til etterretning, aksepterer dem som en del av det hele, finner svarene på hvorfor det som er iboende var fraværende, og bruker erfaringene som læring på veien videre. Helt siden det vakre spillet ble satt i sitt første vilkårlige system på London-puben The Fremasons Arms tilbake i 1863, har det vært en naturlig del av de beste spillernes utvikling. De beste er best av mange forskjellige grunner, og en av dem er forståelsen og aksepten for at talent og ekstreme ferdigheter ikke virker hundre av hundre ganger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer