Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Alle gode ting var tre for Cavendish

Slo nådeløst tilbake i Tour of Britain på tredje etappe.

TILBAKE PÅ SEIERSSPORET: Etter å ha veltet på den første etappen og blitt spurtslått på den andre, slo Mark Cavendish tilbake på det tredje forsøket på hjemmebanei Tour of Britain. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
TILBAKE PÅ SEIERSSPORET: Etter å ha veltet på den første etappen og blitt spurtslått på den andre, slo Mark Cavendish tilbake på det tredje forsøket på hjemmebanei Tour of Britain. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer

Mark Cavendish spurtet til seier på den tredje etappen i Tour of Britain tirsdag. Det var hans første seier i dette rittet i år.

Han var uheldig og veltet i det spurten startet på den første etappen, og på annen etappe mandag nådde han ikke helt fram. Da ble det annenplass på verdensmesteren fra i fjor, men tirsdag lyktes han 100 prosent på etappen fra Jedburgh til Dumfries.

Det var en gruppe ryttere som var i brudd helt til det gjensto to kilometer av tirsdagens etappe, men Team Sky anført av Jeremy Hunt og Bradley Wiggins la seg foran i feltet og kjørte dem inn like før mål.

Cavendish lå godt plassert mot slutten og slo til i riktig øyeblikk. Leigh Howard fra Australia tok annenplassen.

Det var Sky-lagets andre etappeseier i rittet i år etter at Luke Rowe tok den første etappen søndag.

- Dette var helt etter boka. Jeg visste at spurten gikk i nedoverbakke, men jeg fikk et perfekt opptrekk, sa Cavendish etter seieren tirsdag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media