LSK Kvinner jakter sitt femte strake seriegull

- Alle har lyst til å slå oss

Lillestrøm har ambisjoner om å ta sitt femte strake Toppserie-gull denne sesongen. Et hardtsatsende Vålerenga håper de kan utfordre.

FEMTE STRAKE?: Lillestrøms kvinnelag har vunnet Toppserien fire år på rad. Lagets kaptein Ingrid Moe Wold (i midten) sier klubben har ambisjoner om gull også denne sesongen.
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
FEMTE STRAKE?: Lillestrøms kvinnelag har vunnet Toppserien fire år på rad. Lagets kaptein Ingrid Moe Wold (i midten) sier klubben har ambisjoner om gull også denne sesongen. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

ULLEVAAL (Dagbladet): Lillestrøms kvinnelag har dominert Toppserien de siste åra, med fire strake seriegull. I Dagbladets tabelltips for denne sesongen blir laget igjen tippet øverst på tabellen.

Når Dagbladet møter LSK-trener Hege Riise på kick-off til årets Toppseriesesong på Ullevaal sier hun at klubben har som mål å ta sitt femte strake gull i år.

- Det er det vi har jobba mot i hele vinter i hvert fall, så får vi se. Det er mye som skal klaffe, og alle har lyst til å slå oss. Jeg tror Toppserien i år blir jevn. Den var spådd jevn også i fjor, selv om den ikke ble det utover høsten. Nå tror jeg det kommer til å være fire-fem, kanskje til og med seks lag som er med mye tettere inn til serieslutt, sier Riise

Lagets kaptein Ingrid Moe Wold tror også at sesongen blir jevn, selv om klubbens ambisjoner er klare.

- Ambisjonen er jo absolutt det (seriegull, journ.anm.), så får vi se hva det holder til. Jeg tror det blir jevnt, og at det er mange lag som kan melde seg på i medaljekampen, sier kapteinen til Dagbladet.

- Vålerenga blir sterke

Riise trekker fram flere lag som kan utfordre LSK i årets Toppserie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer