Alle hater Drillos - igjen

BORDEAUX (Dagbladet): Verdenspressens kritikk er flengende, akkurat som i USA omtales Drillos som VMs dårligste lag, og i midten står den lille med slagstøvlene. Uten å bry seg. Og når Dagbladet spør om han føler seg mer hatet enn sist, kommer det tørt: - Går det an det, da?

- Jeg registrerer nok en gang at langpasningen er den største og styggeste ulven innafor internasjonal fotball, fortsetter Drillo. Og: - Jeg har forståelse for den kritikken som kommer. Vi har ikke prestert i forhold til det vi hadde forventet.

Og kanskje enda verre:

- Når vi prøver å gå gjennom midtbanen, så går det til helvete.

Drillos-stilen uten fart, innsats og presisjon gjør at ballkloden gruer seg til kampen mot Brasil. Men sjefen har klokkertro, vet at alle mann kan heve seg et hakk og skal bruke uka som kommer til å få ut det beste. Så når uunngåelige «Kan dere risikere å se enda styggere ut mot Brasil?» blir presentert, svarer han:

- Det kan hende det, ja.

- Men det er vel ikke ønskelig?

- Vinner vi 1- 0 over Brasil, kan de (kritikerne) skrike så høyt de vil.

VM en tøff jobb

Noe av det som forundrer Drillo etter helsprekken mot Skottland, er at vi plutselig ikke orket mer.

- Jeg vet at scoringer preger kamper og fotballspillere, men at det skulle være så mye, trodde jeg ikke. Mot Marokko var det vi som tok igjen en ledelse og fikk humør og krefter. Mot Skottland mistet vi alt.

- Flinke i privatkamper - dårlige i VM. Hva skyldes det?

- Det er ikke helt riktig. Vi var ikke spesielt bedre i de kampene vi spilte i vinter. Men vi tapte ikke, alt var rettet mot VM og så ble forventningene skrudd i været.

- Tunge dager på kontoret?

- Det er tøft å være sjef i VM. Men det er morsomt også, og vi har ikke dummet oss ut foreløpig. Og jeg blir ikke knust hvis vi blir slått ut. Når sjansene er 50/50, må du være forberedt på det.

- Hva må til for å slå Brasil?

- Vi trenger et par mann som virkelig finner formen, sier Drillo.

Gnisninger

I går ettermiddag bestemte Drillo at gutta skulle få treningsfri i dag. Halvparten av konene og kjærestene er kommet nedover, og spillerne trenger en pause. For etter snart to uker i leir begynner den vanskelige tredjeuka.

- Herfra og ut kommer slitasjen og gnisningene, sier Drillo. - Men det tror jeg vi skal klare.

- Og jeg tror til og med at jeg er flink til å ordne det.

<B>I TENKEBOKSEN:</B> Drillo skal bruke uka til å finne ut hva som har gått galt med langpasningene. For han tror at Brasil er sterkere enn Marokko og Skottland i lufta. -Men jeg tror de kommer til å spare noen folk, sier Drillo.