Alle i Rosenborg må gå ned i lønn

Klubben håper på å ikke gå mer enn fire millioner i minus.

LØNNSKUTT:  Rosenborg vil unngå for store underskudd i 2014 og går inn for å kutte i lønningene til spillere og administrative ansatte i klubben. Foto: NTB Scanpix
LØNNSKUTT: Rosenborg vil unngå for store underskudd i 2014 og går inn for å kutte i lønningene til spillere og administrative ansatte i klubben. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Rosenborg vil unngå for store underskudd i 2014 og går inn for å kutte i lønningene til spillere og administrative ansatte i klubben.

Det ble klart under et allmøte på Lerkendal tirsdag, skriver Adresseavisen. RBK vil ikke si hvor store kuttene må være, men trønderklubben har en langsiktig plan for å gå i null neste år.

- Målet for styret er at underskuddet ikke skal bli større enn fire millioner kroner i 2014. Derfor har administrasjonen nå foreslått tiltak, og ett av de er et kollektivt lønnskutt, sier daglig leder Tove Moe Dyrhaug til Adresseavisen.

Til Dagbladet tidligere i dag fortalte Rosenborg-spillerne Tore Reginiussen og Stefan Strandberg at de var forberedt på å måtte gå ned i lønn.

- Vi føler at vi har en god dialog med alle innen klubben, og at alle er innforstått med at dette er tiltak som er nødvendige for å få klubben på beina igjen.

Selv om Rosenborg kutter kostnader, skal ikke sparetiltaket gå ut over trøndernes ambisjoner.

- Vi håper at disse tiltakene ikke vil påvirke det sportslige, og tror at et dette er de beste tiltakene vi kan gjøre for klubbens økonomi. Vi skal opprettholde den sportslige satsingen og klubbens ambisjon om å spille i Europa, sier sportslig leder Erik Hoftun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer