Cecilia Brækhus vs Anne Sophie Mathis

- Alle ingrediensene er der for å lage boksehistorie

Cecilia Brækhus er klar for å levere en forrykende kamp på hjemmebane. Tap er helt utenkelig for the First Lady.

MOTIVERT: Norges boksedronning, Cecilia Brækhus har lagt blod, svette og tårer i forbredelsene til hennes første profesjonelle boksekamp i Norge. Video: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ØKERN (Dagbladet): Det var to selvsikre boksere som møtte pressen tre dager før The Homecoming i Oslo Spektrum.

Endelig skal Cecilia Brækhus få oppfylle drømmen om å bokse i Norge. Det er en fin bursdagspresang for bergenseren som fyller 35 år i dag.

Og nå er hun klar for kamp.

- Akkurat nå er jeg veldig rolig egentlig. Jeg føler meg bare klar, sier hun til Dagbladet.

Alle vil ha en bit av Brækhus før det historiske møtet. Hun tar seg god tid til å svare på spørsmål fra alle medier. Hele tiden virker hun trygg og selvsikker i svarene hun gir.

- Det største for meg er å starte en ny bokseæra med en forrykende boksekamp. Det hadde vært det beste, sier hun om lørdagens dyst.

Vil skrive boksehistorie

Oslo Spektrum vil være fullstappet når «First Lady» går i ringen mot Anne Sophie Mathis (39). Sannsynligvis vil det være en helt enorm stemning i salen i det gongongen går. For Cecilia Brækhus handler det da om å stenge ute omgivelsene og fokusere på arbeidsoppgaven.

- Jeg tror jeg skal klare det. Jeg har gått kamper før som har vært store og viktige. Ikke så store som dette selvfølgelig, men jeg håper og tror at alt det ekstra bare vil gi meg mer tenning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer