Alle jager Charlottenlund

Tett kamp om 100 000 kroner til klubben i ditt hjerte

TRENGER MER JUBEL:  RBK-fansen har stemt flittig på klubben sin det siste døgnet, men fortsatt er det nabo Charlottenlund som såvidt holder ledelsen i Klubben i mitt Hjerte. FOTO: Ned Alley / NTB scanpix.
TRENGER MER JUBEL: RBK-fansen har stemt flittig på klubben sin det siste døgnet, men fortsatt er det nabo Charlottenlund som såvidt holder ledelsen i Klubben i mitt Hjerte. FOTO: Ned Alley / NTB scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

BREDDEKLUBBEN Charlottenlund IL har ennå en liten ledelse på Rosenborg og Brann i sammenlagtkampen i Klubben i mitt Hjerte. I løpet av det siste døgnet har disse tre klubbene holdt stand på toppen mot Stavanger-laget Forus og Gausel og et hardt mobiliserende Vålerenga.

For det er ganske store endringer blant de beste nå mot avslutning. Vålerenga er for eksempel klatret til 7.plass sammenlagt, tett opp i ryggen til overraskelsen Holmlia Sportsklubb, og er i morgentimene i dag den mest populære klubben. Dermed kan det igjen bli fotballstorheten som inntar førsteplassen i Oslo, men bare et samlet rykk mot stemmelokalet her i Dagbladet.no fører hovedstadens stolthet helt opp mot tidligere resultater i denne konkurransen.

Sammenlagtlista har forøvrig flere fine overraskelser i tillegg til Charlottenlund og Holmlia. I nord har lille Andøygutten IL fulgt naboene Høken og Andenes inn blant de beste, Dansestudio 1 IL er mer populære enn noen gang og Nedre Romerike Cheerleaders, Nydalen Skiklubb, Utleira IL, Ålesund Sportsdrill og Kabelvåg IL henger med teten blant de nær 4 000 klubbene som er med i årets avstemning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer