Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Alle jager Charlottenlund

Tett kamp om 100 000 kroner til klubben i ditt hjerte

TRENGER MER JUBEL:  RBK-fansen har stemt flittig på klubben sin det siste døgnet, men fortsatt er det nabo Charlottenlund som såvidt holder ledelsen i Klubben i mitt Hjerte. FOTO: Ned Alley / NTB scanpix.
TRENGER MER JUBEL: RBK-fansen har stemt flittig på klubben sin det siste døgnet, men fortsatt er det nabo Charlottenlund som såvidt holder ledelsen i Klubben i mitt Hjerte. FOTO: Ned Alley / NTB scanpix. Vis mer

BREDDEKLUBBEN Charlottenlund IL har ennå en liten ledelse på Rosenborg og Brann i sammenlagtkampen i Klubben i mitt Hjerte. I løpet av det siste døgnet har disse tre klubbene holdt stand på toppen mot Stavanger-laget Forus og Gausel og et hardt mobiliserende Vålerenga.

For det er ganske store endringer blant de beste nå mot avslutning. Vålerenga er for eksempel klatret til 7.plass sammenlagt, tett opp i ryggen til overraskelsen Holmlia Sportsklubb, og er i morgentimene i dag den mest populære klubben. Dermed kan det igjen bli fotballstorheten som inntar førsteplassen i Oslo, men bare et samlet rykk mot stemmelokalet her i Dagbladet.no fører hovedstadens stolthet helt opp mot tidligere resultater i denne konkurransen.

Sammenlagtlista har forøvrig flere fine overraskelser i tillegg til Charlottenlund og Holmlia. I nord har lille Andøygutten IL fulgt naboene Høken og Andenes inn blant de beste, Dansestudio 1 IL er mer populære enn noen gang og Nedre Romerike Cheerleaders, Nydalen Skiklubb, Utleira IL, Ålesund Sportsdrill og Kabelvåg IL henger med teten blant de nær 4 000 klubbene som er med i årets avstemning.

Lista over de 20 beste et døgn for stemmelokalet stenger kl.12.00 i morgen, ser slik ut:

1.  Charlottenlund
2.  Rosenborg
3.  Brann
4.  Forus og Gausel
5.  Sjetne
6.  Holmlia Sportsklubb
7.  Vålerenga
8.  Høken
9.  Andenes
10.Sarpsborg 08
11.Stavanger Ishockeyklubb
12.NTNUI
13.Nedre Romerike Cheerleaders
14.Andøygutten
15.Dansestudio 1 IL
16.TØH BIL
17.Nydalen Skiklubb
18.Utleira IL
19.Ålesund Sportsdrill
20.Kabelvåg IL

PS) Fortsatt har du litt tid til å sørge for at klubben din også blir med på dagens trening av 3 x 10 000 kroner gitt av Nordea. Du kan stemme her:

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling