Alle jubler for Molde

MOLDE (Dagbladet): Mens over 10 000 møringer feiret en ny målfest på Molde stadion, valgte eks-MFK-er Kjetil Rekdal å besøke sin syke bestemor i Molde.

- I løpet av noen kjærkomne fridager vil jeg prioritere familien, men Molde imponerer meg for tida, sier Rekdal.

- Jeg er imponert, både over nivået i MFK og trykket på treningene. Det var aldri så høyt i min tid i Molde. Se ikke bort fra at minst en fra dagens gode MFK-lag også blir med i VM-troppen etter en god EM-søknad. Det er flere som er gode nok, men det er knallhard kamp om plassene i Drillos tropp, understreker Rekdal, som deltar på MFK-treningene under sine fridager.

En av dem som aspirerer sterkest er trolig Andreas Lund.

Molde-spissen beholder godformen, og lagde den forløsende 1-0 scoringen med hodet rett før pause. Etter pausen var han nest sist på Moldes tre andre scoringer.

- Ting går greit for hele laget for tida. Når vi først fikk et mål, kom resten av seg selv. Nå gleder jeg meg til EM-sluttspillet.

  • Med 15-0 og 12 poeng på de fire siste kampene, er Molde i gullkampen. To ganger ut i 2. omgang lørdag ledet MFK serien, men begge ganger svarte RBK med mål i Trondheim, og tok serieledelsen tilbake.