Alle jublet unntatt Frank, han var «krank»

Werder-kapteinen tok telling.

(Dagbladet.no): Det er ikke alltid fotballsupportere greier å besinne seg når motstanderlaget feirer en scoring rett foran ansiktene deres.

Det fikk Werder Bremen-kaptein Frank Baumann merke i helgas bortekamp mot Hamburg.

I jubelen etter Diegos utlikningsmål midtveis i første omgang flokket Bremen-gutta seg borte ved det ene hjørneflagget, der Baumann ble truffet i kinnbeinet av et mobilbatteri.

Mens lagkameratene jublet heftig, gikk 38-åringen ned på kne og tok seg til hodet.

- Det var et lite sjokk. Det blødde og gjorde litt vondt, men jeg greide å spille videre, sier han ifølge Reuters.

I motsetning til Didier Drogba falt han ikke for fristelsen å returnere gjenstanden opp på tribunen, og i Hamburg jaktes det nå på en person som sannsynligvis mangler mobilbatteri.

- Vi vil studere videobildene fra kampen, men søker også relevant informasjon fra fansen, sier Hamburgs stadionsjef Kurt Kragel ifølge ESPN.

Styremedlem Katja Kreus mener det ikke finnes unnskyldninger for det som har skjedd.

KORTVARIG GLEDE: Jubelen over Werder Bremens 1-1-scoring varte ikke så lenge for Frank Baumann, som ble truffet i hodet av et mobilbatteri fra tribunen. Werder-kapteinen greide uansett å spille videre. Foto: EPA
KORTVARIG GLEDE: Jubelen over Werder Bremens 1-1-scoring varte ikke så lenge for Frank Baumann, som ble truffet i hodet av et mobilbatteri fra tribunen. Werder-kapteinen greide uansett å spille videre. Foto: EPA Vis mer

- Vi kan bare beklage på vegne av HSV. Slike ting skal ikke forekomme, uavhengig av følelser. Vi vil ta i bruk alle midler for å identifisere gjerningsmannen, sier hun.

<B>VÆR SÅ GOD:</B> Claudio Pizarro overleverer bevismaterialet til dommeren.