UTLIKNET MED HÅNDA: Rosenborgs Simen Wangbergs mål med hånda irriterte både Solskjær og de andre Molde-spillerne. Foto: Ned Alley / Scanpix
UTLIKNET MED HÅNDA: Rosenborgs Simen Wangbergs mål med hånda irriterte både Solskjær og de andre Molde-spillerne. Foto: Ned Alley / ScanpixVis mer

- Alle kan ikke være Arne Larsen Økland

Men Solskjær og Eikrem håper RBK selv tar Wangberg.

LERKENDAL (Dagbladet): Rosenborg - Molde 3-1.

Molde-sjef Ole Gunnar Solskjær hisset seg opp over flere episoder i går kveld.

Litt før kl 23 stormet han inn og ba pressen se hva Mikael Lustig gjorde med Kristoffer Paulsen Vatshaug etter 1-1-målet.

Prica-ros 38-åringen var oppgitt over manglende sportslighet fra Rosenborgs utvalgte. Men han passet også på å gi ros, der det var på sin plass.

- Det er stor kvalitet på scoringene til Prica og han er en meget god spiller. Som oppspillspunkt og avslutter.

Da han ble spurt om de mange omdiskuterte situasjonene som oppstod, blant annet Simen Wanbergs mål med hånda, prøvde diplomaten fra Kristiansund å forholde seg så rolig som mulig.

Han lyktes bare delvis.

LEGENDARISK: Bayer Leverkusen-proff Arne Larsen Økland gikk bort til dommeren og sa fra da mannen i svart godkjente et skudd som gikk inn gjennom et hull i nettveggen. Foto: Erik Thorberg / NTB / SCANPIX
LEGENDARISK: Bayer Leverkusen-proff Arne Larsen Økland gikk bort til dommeren og sa fra da mannen i svart godkjente et skudd som gikk inn gjennom et hull i nettveggen. Foto: Erik Thorberg / NTB / SCANPIX Vis mer

- Nå er det lurt at jeg er forsiktig med hva jeg sier her, men den handssituasjonen er rett og slett bare stygg.  Det der er ikke fair play!

Solskjær dro også fram tidligere situasjoner som han får i tankene etter den nevnte situasjonen, blant annet hans eget røde kort mot Newcastle i 1998.

Arne Larsen Økland - Jeg har selv gjort én stor feil i karrieren min som jeg har fått en stor mengde kjeft for og Magnus (Eikrem, journ.anm) fikk jo hele Norge etter seg etter filminga si i Molde tidligere i år. Vi får håpe Rosenborg ser like stygt på denne her.

Den tidligere storscoreren mener Wangberg burde ha sagt fra til dommeren, og drar fram en nordmanns storhet i Bayer Leverkusen-trøya mot Bayern München i 1981.

- Jeg mener virkelig han burde ha sagt fra og håper han lærer. Men alle kan ikke være Arne Larsen Økland.

Også Magnus Wolff Eikrem syntes Rosenborgs oppførsel ikke stod i stil med deres høyt proklamerte verdier.

- Det var ikke måte på hvor viktig fair play var for de sist vi møttes, men nå vet jeg ikke helt?

Jönsson-oppgjør med Wangberg Eikrem håper også at holdningsendringen blir like tøft satt i verk for Wangberg som den ble for han selv.

NORGE MOT SEG: Magnus Wolff Eikrem fikk høre det han filmet for Molde. Foto: Kyrre Lien / Scanpix
NORGE MOT SEG: Magnus Wolff Eikrem fikk høre det han filmet for Molde. Foto: Kyrre Lien / Scanpix Vis mer

- Jeg håper Jönsson tar et oppgjør med Simen som Ole gjorde det med meg sist. Da fikk jeg høre det.

Jan Jönsson var på sin side i sitt sedvanlig nøkterne jeg.

- Jeg har ikke fått tid til å prate med Simen enda, men det så jo helt klart ut som en hands ja. Men jeg tviler på at det var med vilje.

SE HER! Ole Gunnar Solskjær stormet inn i presserommet i går kveld, og oppfordret reporterne til å se hvordan Lustig springte ned Vadshaug. Foto: ARNE E. FOLVIK
SE HER! Ole Gunnar Solskjær stormet inn i presserommet i går kveld, og oppfordret reporterne til å se hvordan Lustig springte ned Vadshaug. Foto: ARNE E. FOLVIK Vis mer