- Alle kjenner dem

17-åringen skal ha blitt voldtatt av én fotballstjerne mens sju andre spillere var på hotellrommet.

 • Anmeldt for gruppevoldtekt

  Ifølge både London Evening Standard og Daily Mirror har jenta anmeldt bare én spiller for voldtekten som skal ha skjedd på et femstjernes hotellrom i Vest-London i helga.

  17-åringen fortalte politiet at hun ble med én Premier League-spiller på hans hotellrom og hadde frivillig sex. Under akten skal sju spillere fra et annet topplag ha kommet inn på rommet.

  Da skal én av de sju ha voldtatt henne. Kilder i Metropolitan-polititet bekrefter over begge avisene at jenta har levert inn én anmeldelse.

  De andre sju i rommet skal ikke ha deltatt i overgrepet.

  Hotellrommet undersøkes nå for bevis, men politiet sier det er tidlig i etterforskningen. Tenåringen tilbys krisepsykatri og skal forklare seg ytterligere senere.

  Samtidig går spekulasjonene om de åtte spillernes identitet. De er ikke navngitt noe sted av juridiske årsaker.

  Seks lag spilte fotball i London i helga. Arsenal tok i mot Newcastle fredag kveld, mens Chelsea var i aksjon mot Aston Villa lørdag. I går spilte Liverpool mot Charlton i hovedstaden.

  - Alle fotballsupportere kjenner dem igjen umiddelbart. Hvis det jenta sier skjedde stemmer, er det brutalt og ydmykende, sier en kilde til Evening Standard.

  Daily Mirror hevder at én av de åtte er en landslagsspiller. Ifølge The Sun er én av spillerne ikke britisk.

  - Hvis noen domfelles for dette blir de fengslet for lang tid. Jenta dukket opp på politistasjonen for å anmelde det med en mannlig venn. Hun er forferdelig oppskaket. Hun sa hun var for flau til å fortelle det til moren sin, sier Evening Standards kilde.

  Ingen er foreløpig pågrepet i saken.

  (Dagbladet.no)