Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Alle med Kollen-billett får gratis inngang i Vikersund

Avlyst hopprenn.

FLYTTET: Alle som hadde billett til det avlyste hopprennet i Holmenkollen søndag, får gratis inngang til fredagens erstatningsrenn i Vikersund.
Foto: Kyrre Lien / Scanpix
FLYTTET: Alle som hadde billett til det avlyste hopprennet i Holmenkollen søndag, får gratis inngang til fredagens erstatningsrenn i Vikersund. Foto: Kyrre Lien / Scanpix Vis mer

Alle som hadde billett til det avlyste hopprennet i Holmenkollen søndag, får gratis inngang til fredagens erstatningsrenn i Vikersund.

- Vi ønsker å tilby dem som ikke fikk sett verdens beste hoppere i Kollen på søndag, en ny mulighet til å se dem i Vikersund fredag, sier Stig Hamstad, leder i organisasjonskomiteen.

Mandag bestemte Det internasjonale skiforbundet (FIS) at det avlyste rennet i Oslo blir erstattet med et ekstra renn i skiflygingsbakken i Vikersund. Det betyr at det skal gjennomføres tre renn på like mange dager i verdensrekordbakken.

Fredagens renn starter 20.00, med planlagt annen omgang fra 21.00.

- Vi som arrangerer i Vikersund vil gjerne tilby dette som et plaster på såret, sier Hamstad.

Værmeldingen for helgen i Vikersund viser lite tåke, men derimot kuldegrader, lite vind og strålende solskinn.

Disse hopper for Norge i Vikersund:

Daniel-André Tande (Kongsberg), Kenneth Gangnes (Kolbukameratene), Anders Fannemel (Hornindal), Johann André Forfang (Tromsø), Joachim Hauer (Bækkelaget), Andreas Stjernen (Sprova), Tom Hilde (Asker), Fredrik Bjerkeengen (Kolbukameratene), Phillip Sjøen (Bækkelaget), Rune Velta (Lommedalen), Robert Johansson (Søre Ål), Joacim Bjøreng (Røykenhopp). (©NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media