- Alle meldinger om at jeg har fornyet er uriktige

Ronaldo sår tvil om ny Real-kontrakt.

HAR IKKE FORNYET: Cristiano Ronaldo sendte en beskjed ut via Twitter om at han ikke har fornyet sin kontrakt med Real Madrid. Foto: AFP PHOTO / DANI POZO / NTB SCANPIX
HAR IKKE FORNYET: Cristiano Ronaldo sendte en beskjed ut via Twitter om at han ikke har fornyet sin kontrakt med Real Madrid. Foto: AFP PHOTO / DANI POZO / NTB SCANPIXVis mer

Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo sådde torsdag ny tvil om sin framtid i klubben etter å ha gått ut og sagt han ikke har undertegnet noen ny kontrakt.

- Alle meldinger om at jeg har fornyet med Real Madrid er uriktige, sa Ronaldo på sin Twitter-side, uten å utdype det nærmere.

Hans nåværende kontrakt med Real Madrid går ut i 2015. Ronaldo har i det siste vært knyttet til en overgangen til den storsatsende franske klubben Paris Saint Germain og Monaco.

Til og med hans tidligere arbeidsgiver Manchester United er nevnt som en potensiell kjøper, fire år etter at han forlot Old Trafford. For to uker siden avviste Real Madrid-direktør Florentino Pérez opplysningene om at Ronaldo har avslått en ny kontrakt.

- Denne informasjonen er misvisende, sa Perez til spanske medier.

- Jeg vil ikke gå ut med flere detaljer, men jeg vil bare si at Cristianos fornyelse ikke er fastlåst, og at disse ryktene ikke stemmer, sa Perez.