«Alle» mener Solskjær må få United-jobben

Sky Sports-ekspert Paul Merson føyer seg inn i rekken av beundrere.

I FØRERSETET?: Ole Gunnar Solskjær har bare tapt én gang på to måneder for Manchester United. Nå er flere store fotballpersonligheter enige i at han bør få jobben permanent. Foto: AP Photo / Jon Super / NTB Scanpix
I FØRERSETET?: Ole Gunnar Solskjær har bare tapt én gang på to måneder for Manchester United. Nå er flere store fotballpersonligheter enige i at han bør få jobben permanent. Foto: AP Photo / Jon Super / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United imponerte nok en gang mandag kveld, da de slo ut Chelsea av FA-cupen i en 2-0-seier. Nordmannen står med bare ett tap som United-manager, og laget hans har stått som seiersherrer i tre av tre muligheter mot topp seks-lagene.

Nå begynner det å bli mange personligheter som er samstemte i hvem som skal få United-jobben. Og mannen heter altså Ole Gunnar Solskjær.

Til helgen venter serieleder Liverpool, og skulle han få den, mener Sky Sports-ekspert Paul Merson at Solskjær bør få jobben. Han går så lang at han kaller det «sjokkerende» dersom ikke nordmannen får jobben på permanent basis ved en eventuell seier.

- Å komme tilbake på den måten, forteller meg at United har alle tiders mulighet til å slå Liverpool på søndag. Jeg tror at om Liverpool får med seg noe, så har de et godt resultat, sier Merson, og fortsetter:

- Det sier meg at Ole gjør noe riktig i øyeblikket. Hvis de slår Liverpool, vil jeg bli sjokkert om han ikke får jobben.

I studioet til Sky Sports satt også treneren for damelaget til Chelsea, Emma Hayes. Hun er enig i vurderingen til Merson, og mener at det er rett tidspunkt å bli enige om en avtale allerede nå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer