NIENDEPLASS: Kjetil Jansrud kjørte inn til en niendeplass i superkombinasjonsrennet i Kitzbühel fredag.
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
NIENDEPLASS: Kjetil Jansrud kjørte inn til en niendeplass i superkombinasjonsrennet i Kitzbühel fredag. Foto: Heiko Junge / NTB scanpixVis mer

- Alle poeng jeg kan få er verdt det, slik jeg ser det

Jansrud etter niendeplass i superkombi.

(Dagbladet): Kjetil Jansrud (29) var skuffet over egen kjøring i super-G-rennet i formiddag, men kjørte inn til en niendeplass i superkombinasjonen og sikret verdifulle verdenscuppoeng.

Mange valgte å stå over slalåmdelen i superkombinasjonsrennet, blant dem Dominik Paris, som ledet etter super-G.

Dermed kjørte Jansrud ut tredje sist, og tok seg til en niendeplass, 1,21 sekunder bak vinnende Alexis Pinturault.

- Det er kjedelig når du legger inn mye innsats og får dårlig betalt, sånn er det akkurat nå, sier Jansrud til NRK etter rennet.

Alle poeng verdt det Dagbladet skrev tidligere i dag om at den norske leieren er misfornøyde med oppsettet i Kitzbühel, med en lang dag med superkombinasjon før utforrennet i morgen.

- Det ble en sein kveld her i dag, og det gjenstår mye. Fysioterapeut, jeg har tenkt å sykle ned og må ha utforalayse... Det er mye jeg ikke har fått gjort som jeg ikke får gjort i morgen. Det er ikke optimalt. Men sånn er det når man har valgt å kjøre alle disipliner, sier Jansrud til NRK.

29-åringen kjørte i dag inn verdifulle verdenscuppoeng dersom han skal ha håp om å klare å slå østerrikske Marcel Hirscher i kampen om sammenlagtseieren ved endt sesong.

- Alle poeng jeg kan få er verdt det, sånn jeg ser det, sier Jansrud til NRK.

I morgen kjører Jansrud og co utfor i Kitzbühel. Der går starten klokka 11.45.