Ronny Johnsen om Solskjærs United

- Alle skjønner at det vil ta litt tid å snu dette her

Ronny Johnsen mener Ole Gunnar Solskjær er rett mann for Manchester United, men sier at nordmannen trenger tid.

OLD TRAFFORD: Ronny Johnsen var en av flere skandinavere som var med å spille «lengendekampen» mellom Manchester United og Bayern München. Reporter/video: Fredrik N. Filtvedt / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

MANCHESTER (Dagbladet): Manchester United-legendene storkoste seg på Old Trafford og vant 5-0 i jubileumskampen mot Bayern München i dag.

Tre nordmenn var å se på banen: Ronny Johnsen, Henning Berg og Ole Gunnar Solskjær, som scoret det første målet i kampen etter fire minutter, etter å ha blitt byttet inn etter bare ett minutt.

- Det var veldig gøy å møte gamle kompiser igjen selvfølgelig. Det er veldig gøy at så mange møtte opp til en kamp som går til et veldedig formål. Sånn sett er det utrolig morsomt å samle såpass mye penger til veldedighet, sier Ronny Johnsen til Dagbladet.

Den tidligere United-stopperen, som markerte seg med en knallhard takling, tror det var godt for mange å komme unna sine daglige gjøremål.

Johnsen har ikke uttalt seg mye om Uniteds ansettelse av Solskjær som fast manager, men den tidligere landslagsstopperen sier til Dagbladet at han tror Solskjær er riktig mann for jobben.

- Han kjenner klubben og alle spillerne fra før av. Nå har han fått et halvt år på baken, så det blir en spennende sesong som kommer, sier Johnsen.

- Vil ta tid

I likhet med mange andre United-profiler sier Johnsen fram at Solskjær trenger tid for å United tilbake til nivået de var på da han selv spilte for de røde djevlene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer