Alle snakker om spisskometen før storkampen: - Herregud så god han er. Ooh la la

Kylian Mbappé er på alles lepper før Frankrike og Spania barker sammen. 

PÅ ALLES LEPPER: Kylian Mbappé (18) fikk sin landslagsdebut mot Luxembourg lørdag. Han har nok mange landskamper i vente. Foto: AP Photo/Olivier Matthys/NTB Scanpix
PÅ ALLES LEPPER: Kylian Mbappé (18) fikk sin landslagsdebut mot Luxembourg lørdag. Han har nok mange landskamper i vente. Foto: AP Photo/Olivier Matthys/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(FourFourTwo): - Jeg er overbevist om, kanskje fordi jeg er fransk, at de beste spillerne i verden for øyeblikket er i Frankrike.

Ordene tilhører Arsenal-manager Arséne Wenger, som snakket med beIN Sports foran kveldens privatlandskamp mellom Frankrike og Spania på Stade de France.

- Når du er i Deschamps' sko er det er mareritt å velge de 20 beste, og deretter de elleve beste, sier Wenger, som mener at Spania ikke har det samme luksusproblemet.

Og det er særlig én spiller som har gjort at mange denne sesongen har fått øynene opp for fransk fotball: Kylien Mbappé (18).

Tenåringen står med 13 mål og åtte målgivende pasninger i Ligue 1 for Monaco denne sesongen, og viste seg fram for anglofile nordmenn da han til tider herjet med Manchester City i Champions League.

Storklubbene står i kø for å sikre seg spilleren, skal vi tro ferske ryktebørser, og mange tror vi får en skikkelig dragkamp om angriperen i sommeren overgangsvindu.

Ønsket i Madrid

Real Madrid-stopper Sergio Ramos får kanskje bryne seg på Mbappé i kveld, og han ser gjerne at den talentfulle 18-åringen tar turen til Santiago Bernabéu en dag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer