- Alle som ikke blir tatt ut blir skuffa

Halvard Hanevold mener det viktigste er at lederne bestemmer.

SUPERVETERAN: Flere stiller spørsmålet om Halvard Hanevold har levert bra nok til å bli foretrukket foran Frode Andresen. Men Hanevolds mesterskapserfaring og stafettstabilitet veier tungt. - Målet er medalje, sier 40-åringen selv.  Foto: Krister Sørbø / Dagbladet
SUPERVETERAN: Flere stiller spørsmålet om Halvard Hanevold har levert bra nok til å bli foretrukket foran Frode Andresen. Men Hanevolds mesterskapserfaring og stafettstabilitet veier tungt. - Målet er medalje, sier 40-åringen selv. Foto: Krister Sørbø / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Den fjerde mest meritterte skiskytter gjennom tidene, Frode Andresen, var knust, forbannet, og sjokkert da han fikk beskjeden om at han er vraket fra troppen til OL i Vancouver.

36-åringen innfridde med sjuendeplass på normaldistansen da han fikk en sjelden mulighet i Pokljuka i forrige uke, og hadde håpet på tre nye muligheter til å overbevise i verdenscuprennene i Ruhpolding, Oberhof og Anterselva på nyåret.

I stedet kom den knusende beskjeden nå like før jul: OL-troppen er allerede uttatt, og Frode Andresen er ikke med.

I stedet reiser Lars Berger, Ole Einar Bjørndalen, Alexander Os og Emil Hegle Svendsen til Canada på nyåret, sammen med stortalentet Tarjei Bø, som bare har fire verdenscupløp under beltet.

Og sammen med Halvard Hanevold, superveteran med lang merittliste, men som kun har en åttende plass som beste plassering denne sesongen.

Alle blir skuffetLandslagstrener Mikae Löfgren forstår de som stusser litt over at Hanevold er OL-klar, til tross for at han har svakere resultater i verdenscupen enn Frode Andresen så langt i vinter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer