Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Alle Stabæk sine spillere er til salgs

Venter på RBK-bud på Gunnarsson.

PÅ VEI BORT? Stabæks Pontus Farnerud, Pálmi Rafn Pálmason og Veigar Pall Gunnarsson (bak Stabæk trener Jørgen Lennartson). Nå kan flere spillere være på vei bort fra klubben.
Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX
PÅ VEI BORT? Stabæks Pontus Farnerud, Pálmi Rafn Pálmason og Veigar Pall Gunnarsson (bak Stabæk trener Jørgen Lennartson). Nå kan flere spillere være på vei bort fra klubben. Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Veigar Páll Gunnarsson er ønsket i Rosenborg. Men ifølge klubben har de fortsatt ikke mottatt bud på islendingen.

- Rosenborg har vist interesse for flere Stabæk-spillere, men det er ikke kommet inn bud som er tatt opp på styrenivå i Stabæk. Derfor er ingen overgang for Veigar Páll Gunnarsson nært forestående, sier sportslig leder Inge André Olsen i bærumsklubben til NTB.

Samtidig innrømmer han at Stabæk ikke er avvisende til å selge 31-åringen, dersom det skulle komme et bud.

- For å gjenta dette: Alle Stabæks spillere er i utgangspunktet til salgs. Så vil en helhetsvurdering avgjøre, forklarer Olsen.

Farnerud vil ut Etter det NTB erfarer har Gunnarsson, som er under langtidskontrakt, selv ikke hørt noe fra RBK så langt.

Vegar Eggen Hedenstad og Pontus Farnerud er andre som ryktebørsen plasserer på Rosenborgs ønskeliste. Sistnevnte, som har kontrakt ut sesongen, er imidlertid uaktuell. Hans agenter jobber for en overgang til Frankrike, Spania eller Portugal for midtbanespilleren.

Trenger sju millioner Stabæk trenger penger for å holde driften i gang ut året i på sin hjemmearena. Foreløpig er tallene uoversiktlige, men klubben styrer trolig mot et underskudd i 2012 på et sted rundt ti millioner kroner.

Salget av Henning Hauger innbrakte litt over tre millioner. Det betyr at nye syv millioner må hentes inn. Trolig vil Veigar Páll Gunnarsson, stadig en toppspiller i norsk sammenheng, prises til over fem millioner kroner.

Rosenborg har foreløpig ikke store midler til spillerkjøp, noe som kan gjøre en eventuell forhandlingssituasjon vanskelig.

Har ikke gitt opp Telenor Arena Når det gjelder Stabæk og fremtiden på Fornebu er håpet ennå ikke ute for et videre liv under tak.

ALLE TIL SALGS: Inge Andre Olsen mener at flere kan være på vei bort fra Stabæk. - Alle våre spillere er i utgangspunktet til salgs, sier han. Foto: Even Bast/Dagbladet
ALLE TIL SALGS: Inge Andre Olsen mener at flere kan være på vei bort fra Stabæk. - Alle våre spillere er i utgangspunktet til salgs, sier han. Foto: Even Bast/Dagbladet Vis mer

Ordfører Odd Reinsfelt og Bærum kommune har som kjent lansert muligheten for å gjøre om eiersiden av hallen til en stiftelse. Ideen er ikke skrinlagt, men kapitalsterke aktører må på banen, eller skal vi si inn i hallen, for at det skal være gjennomførbart.

- Det er fortsatt håp, sa Stabæks styreleder Lars Holter-Sørensen til NTB mandag.

(NTB)