Alle Start-spillere fristilt

I håp om å bli kvitt lønnsutgifter innen torsdag kveld, er samtlige Start-spillere nå fristilt fra sine kontrakter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Nå kan flere forsvinne, skriver Fædrelandsvennen.

Sportslig leder Eivind Tellefsen i Start bekrefter at spillerne fritt kan finne seg andre arbeidsgivere.

Fredag signerte midtstopper Marek Lemsalu for Bryne. Den estiske landslagsstopperen godtok ikke forslaget om lønnskutt og dro vederlagsfritt til rivalen i vest.

- Situasjonen er frustrerende, sportslig sett er det umulig å planlegge en ny sesong. Vi vet knapt nok hvem som kommer på trening fra dag til dag, og i hvert fall ikke hvem som er her om tre uker, sier Tellefsen.

På toppen av det hele har Start fryktelig dårlig tid. Innen torsdag kveld må lønnskuttaksjonen være gjennomført, og det med effektivt resultat. Investor Erik Solér og hans bakmenn spytter ikke inn en krone hvis ikke dagens lønnsbudsjettet blir betydelig kuttet.

Alt tyder på et skikkelig mannefall i sørlandsklubben de to neste dagene. Spillerne må si ja eller nei til ledelsens lønnskuttsforslag.

Kaptein Andreas Evjen, som også er talsmann for spillerne, sier han reiser hvi s en annen klubb vil ha underskriften hans, og han er ikke alene.

- Flere av spillerne misliker situasjonen sterkt, jeg vet at flere føler seg lurt. Noen av dem gikk med på lønnskutt for to år siden, og nå skjer det igjen. Jeg tror flere snart forlater klubben, sier Evjen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer