Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Alle tenker allerede på neste sesong

Jamie Carragher håper Liverpool gjør som City i sommer.

FEELGOOD-FAKTOR: Steven Gerrard og Jamie Carragher har grunn til å smile og glede seg til neste sesong etter det som har skjedd i Liverpool i det siste, mener Carragher.Foto:SCANPIX/REUTERS/Phil Noble
FEELGOOD-FAKTOR: Steven Gerrard og Jamie Carragher har grunn til å smile og glede seg til neste sesong etter det som har skjedd i Liverpool i det siste, mener Carragher.Foto:SCANPIX/REUTERS/Phil Noble Vis mer

Følg Liverpool - Manchester City i Dagbladets fotballstudio kl. 21!

(Dagbladet): Etter Kenny Dalglish' frelser-liknende tilbakekomst i Liverpool, har pila i det minste pekt svakt oppover etter en svært skuffende sesonginnledning under Roy Hodgson.

Når Manchester City besøker Anfield i kveld er det imidlertid ikke mer enn en plass i Europa Liverpool kjemper for, og den de sikret seg i fjor, har de allerede kastet bort.

Jamie Carragher innrømmer at han har større håp for neste sesong enn for avslutningen av denne.

- Jeg tror nok alle i bakhodet tenker mot neste sesong etter at vi ble slått ut av Europa League også, men vi ønsker fortsatt å gjøre det bra denne sesongen for å komme så nærme en plass i Europa som mulig, sier han, ifølge Sky Sports.

- Manchester City har åpenbart hevet lista for hva som skal til for å kvalifisere seg til Champions League med spillerne de har hentet inn. I kampene vi spiller mot dem må vi gjøre det bra framover, for de kommer til å være et tøft lag å stoppe dersom de fortsetter å bruke penger som de har gjort, sier Carragher.

Som supportere
Liverpool-veteranen håper samtidig at hans klubb også vil fortsette å forsterke, som de gjorde med kjøpene av Andy Carroll og Luis Suarez i januar.

- Jeg tror det er en «feelgood»-faktor inn mot denne sommeren, og mot starten av neste sesong. Som spillere må vi passe på oss selv og gjøre jobben vår, men vi er som supportere også, vi elsker å se toppspillere komme til klubben, sier Carragher.

- Alle er strålende fornøyde med forretningene som ble gjort i januar, og forhåpentligvis skjer det liknende ting i sommer, sier han.

Gerrard operert
En som allerede nå kun kan tenke på neste sesong, er Steven Gerrard.

Han ble operert i lysken i helga, noe som ifølge Liverpool var et vellykket inngrep.

- Spilleren vil nå starte på et rehabiliteringsprogram, og forventes å være tilbake til trening kommende forsesong, melder klubben, ifølge Premier Leagues nettsider.

Også Daniel Agger, Glen Johnson og Martin Kelly mangler når Manchester City venter i kveld.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media