- Alle trenere ville vunnet gull med den stallen

Utfordrerne om suverene Molde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet:) Rivaltrenerne bøyer seg i støvet etter at Moldes fenomenale sesong i kveld ble kronet med gull. Mens Molde by gjør seg klar for sin fjerde tittelfest på like mange år - tre seriemesterskap pluss ett cupgull siden 2011 - innser konkurrentene at de har en gigantisk jobb å gjøre for å tette luka.

- Det er bare å gratulere Molde med en kjempeprestasjon. Tor Ole Skullerud har gjort en kanonjobb, sier Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen til Dagbladet.

- Molde har den beste stallen og det beste laget, så jeg er ikke overrasket. Når det er sagt: De viser en enorm stabilitet, sier Vålerengas Kjetil Rekdal.

- Alle ville vunnet Den tidligere Molde-profilen sa allerede etter første serierunde, da Vålerenga ble sendt hjem fra Molde som slakt, at de hadde møtt årets klare gullfavoritt.- Alle tippeligatrenerne ville tatt gull med den stallen Molde har, sier Rekdal til Dagbladet i kveld.

- Men om marginen hadde blitt like stor, er en annen sak. Og dette sier jeg ikke til forkleinelse for verken Molde, Tor Ole eller noen av de andre der oppe - de har gjort en god jobb. Og de har vært best hele veien, fastslår Rekdal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer