Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Alle» tror den mystiske mannen er Mourinho. Nei, mener engelsk avis

Hevder det er en annen i trenerstaben.

IKKE MOURINHO LIKEVEL? Det folk trodde var José Mourinho som gjemmer seg for pressen, kan vise seg å være en sky person i trenerstaben til Chelsea. Foto: NTB Scanpix
IKKE MOURINHO LIKEVEL? Det folk trodde var José Mourinho som gjemmer seg for pressen, kan vise seg å være en sky person i trenerstaben til Chelsea. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Flere medier verden over, deriblant Dagbladet, var overbevist om at det var den sparkede Chelsea-manageren José Mourinho som forlot treningsfeltet i en jaguar, med hetta godt trukket ned over ansiktet i går.

Det skal ha skjedd to timer etter at portugiseren fikk beskjed om at han var ferdig som manager i klubben. Alle byråbildene var tagget med «José Mourinho».

Det viser seg at det ikke nødvendigvis stemmer at mannen var José Mourinho. The Telegraph mener at vi har blitt lurt av Kevin Campello, som jobber i trenerstaben til Chelsea. Campello er velferdsansvarlig med den formelle tittelen: «Head of player welfare».

Han er ifølge den engelske avisa en velkjent figur rundt treningsfeltet, hvor han tar særlig vare på de utenlandske spillerne for å se til at de har det greit etter overgangen til England, særlig de første månedene i klubben.

I første omgang kunne det se ut som om Chelsea endelig lyktes med ei finte, men det kan vise seg at Campello ikke ønsket å bli fotografert. Det var nok i så fall ikke helt gjennomtenkt, da flere engelske medier trykket bildet av personen med hetta.

Det var tidlig folk som påpekte at det ikke kunne være Mourinho, fordi han alltid gikk med en Hublot-klokke, samt at han har en tatovering med navnet til sin kone og to barn rundt det venstre håndleddet.

Det er uvisst hvordan manageren kom seg ut av møtet med ledelsen uten å bli sett, dersom det ikke var han som satt i jaguaren i går.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media