- Alle vet han ikke har sagt alt, og han har heller ikke beklaget

UCI-president mener Armstrong må legge alle kortene på bordet.

DOP: Lance Armstrong innrømmer å ha brukt doping, men UCI-presidenten mener han må legge alle kortene på bordet. Foto: Reuters / Lucas Jackson / Files / NTB scanpix
DOP: Lance Armstrong innrømmer å ha brukt doping, men UCI-presidenten mener han må legge alle kortene på bordet. Foto: Reuters / Lucas Jackson / Files / NTB scanpixVis mer

Lance Armstrong må komme med en full tilståelse om sitt tidligere dopingmisbruk, mener UCI-president Pat McQuaid.

Lederen for Det internasjonale sykkelforbundet (UCI) synes det er på tide at Armstrong legger alle kortene på bordet etter at han i vinter fortalte om omfattende dopingmisbruk under tiden som proffsyklist.

- Alle vet at han ikke har sagt alt, og han har heller ikke beklaget. Jeg håper han kommer til UCI, eller et annet forbund, og virkelig ønsker å hjelpe sporten, sier McQuaid.

Iren har likevel liten tro på at det vil skje på grunn av juridiske årsaker.

McQuaid har fått mye kritikk for sin håndtering av Armstrong-saken, men sykkelpresidenten avviser at han vurdert å trekke seg.

- Jeg har aldri tenkt på å slutte. Jeg mener vi ikke gjorde feil. Jeg ønsker å utrydde doping, og i løpet av de fire neste årene avslutte det jeg startet på. UCI har en rosenrød framtid, sier han.

(NTB)