-  Alle vet hva som har gått galt

Krisa i Manchester United nådde nye høyder da Ronaldo og van Nistelrooy begynte å krangle på gårsdagens trening. Men Ole Gunnar Solskjær er ikke bekymret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladet har samlet 11 av de største United-skuffelsene denne sesongen - den siste av dem i går: Ruud van Nistelrooy og Ronaldo måtte stå skolerett for Sir Alex Ferguson etter opptrinnet på treningsfeltet.

Bakgrunnen var det røde kortet Ronaldo pådro seg da United tapte 3- 1 mot erkerival Manchester City i helga. Nå skal flere av United-spillerne ha sett seg mektig lei på portugisernes divatakter - senest Ruud van Nistelroy på gårsdagens trening.

Nå ber Ole Gunnar Solskjær lagkameratene se framover.

-  Det er ikke noe poeng i å dvele ved hva som har gått feil. Vi må se framover mot neste kamp, det er det fotballen handler om, sier Solskjær til klubbens egen fjernsynskanal.-  Det er alltid noe nytt som dukker opp - og for oss betyr det FA-cupkamp, Liverpool og så Blackburn. Det er store kamper i vente, legger han til.

Solskjær innrømmer at City-kampen var langt under pari, men mener alle i klubben har svaret på hva som skal til for å snu den vonde trenden.

-  Alle spillerne og trenerne vet hva som har gått galt og hva vi må gjøre for å slå tilbake, sier Solskjær. Her er de verste United-øyeblikkene denne sesongen:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer