I STOFORM Roman Pavljutsjenko scoret to ganger da Tottenham slo Blackburn 3-1. Russeren er i utmerket scoringsform for tida.Foto: SCANPIX/REUTERS/Eddie Keogh
I STOFORM Roman Pavljutsjenko scoret to ganger da Tottenham slo Blackburn 3-1. Russeren er i utmerket scoringsform for tida.Foto: SCANPIX/REUTERS/Eddie KeoghVis mer

- Alle vet hvilken klassespiller Pavljutsjenko er

Formsterk russer senket Blackburn.

||| (Dagbladet): Tottenham - Blackburn 3-1.

Roman Pavljutsjenko har de siste ukene gjennomgått et forvandlingsnummer av de sjeldne. Fra å være fullstendig ute i kulden hos manager Harry Redknapp, ser russeren igjen ut som spissen som satte farge på EM-sluttspillet i Østerrike og Sveits for to år siden.

Mot Blackburn scoret Pavljutsjenko sitt sjuende og åttende mål på de seks siste kampene, og var svært så delaktig i at Tottenham slo Blackburn 3-1.

- Alle vet hvilken klassespiller «Pav» er. Han viste det i Euro 2008, og han viste det igjen her, sier Gareth Bale, som selv spilte en meget god kamp ute på venstrekanten.

Trepoengeren betyr også at London-laget legger press på lagene bak dem på tabellen i kampen om den forjettede fjerdeplassen som gir kvalifiseringsmulighet til neste års Champions League. Harry Redknapp er optimistisk på tross av et vanskelig kampprogram i sesongavslutningen.

- Folk har sine tvil om alt mulig. Det eneste jeg har å si, er at vi har en sjasne. Det er ikke umulig. Vi har tross alt hatt en strålende sesong, poengterer Spurs-sjefen.

Jermain Defoe scoret Tottenhams første mål på overtid av første omgang, mens Pavljutsjenko scoret to ganger etter hvilen.

Chris Samba headet inn Blackburns mål etter en presis corner fra Morten Gamst Pedersen, som spilte hele kampen for gjestene. Det ble imidlertid bare et trøstemål for Blackburn, som måtte bytte keeper etter vel 20 minutter. Paul Robinson skadet seg og ble erstattet av Jason Brown.

(Dagbladet.no/NTB)