SPILLER TROLIG: I går trente Cristiano Ronaldo sammen med laget i New Jersey, og mye tyder på at han blir klar til å spille morgendagens oppkjøringskamp mot Irland.Foto: REUTERS/Eduardo Munoz / NTB Scanpix
SPILLER TROLIG: I går trente Cristiano Ronaldo sammen med laget i New Jersey, og mye tyder på at han blir klar til å spille morgendagens oppkjøringskamp mot Irland.Foto: REUTERS/Eduardo Munoz / NTB ScanpixVis mer

- Alle vet hvor viktig Ronaldo er for laget, både på og utenfor banen

Ronaldo spiller trolig siste testkamp før VM.

Cristiano Ronaldo har gått glipp av Portugals to siste VM-oppkjøringskamper, men er trolig tilbake i tirsdagens generalprøve mot Irland.

Real Madrid-stjernen har den siste tiden slitt med en betennelse i venstre kne og en skade i låret, men lørdag var han tilbake i full trening med resten av den portugisiske VM-troppen.

Portugals landslagsledelse vil ikke kommentere et mulig Ronaldo-comeback mot Irland, men Wolfsburg-angriperen Vieirinha går langt i å antyde at han spiller.

- Hvis han er frisk nok til å trene, er han frisk nok til å spille kampen, sa han under et pressemøte.

Landslagssjef Paulo Bento har flere ganger understreket at Portugal består av mer enn bare en enkeltspiller. Likevel innrømmer Vieirinha at det vil være viktig for lagmoralen å få Ronaldo tilbake.

- Alle vet hvor viktig Ronaldo er for laget, både på og utenfor banen.

Ronaldo har scoret 49 mål i løpet av 110 kamper for Portugal. Han scoret alle fire målene da portugiserne slo Sverige 4-2 over to VM-omspillskamper i fjor høst.

Portugal møter Ghana, Tyskland og USA i sin VM-gruppe. Ronaldo og co. innleder mesterskapet i Brasil mot tyskerne 16. juni.

(NTB)