- Alle vet jo at dette ikke var en riktig avgjørelse

Scheie føler med seerne som ikke fikk se Bardal.

- HADDE VÆRT FOTVILET: Arne Scheie (t.v.) sier han hadde syntes det var forferdelig om han satt hjemme og så hopprenn og ikke fikk med seg de siste hopperne. Her sammen med Espen Bredesen i kommentatorbua under hoppuka. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Scanpix
- HADDE VÆRT FOTVILET: Arne Scheie (t.v.) sier han hadde syntes det var forferdelig om han satt hjemme og så hopprenn og ikke fikk med seg de siste hopperne. Her sammen med Espen Bredesen i kommentatorbua under hoppuka. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): NRKs kommentator-nestor Arne Scheie måtte lojalt informere seerne om at dersom de ønsket å se slutten av andre omgang fra skiflygings-VM i Harrachov, måtte de logge seg på statskanalens nettsider nrk.no.

NRK valgte å avbryte omgangen med seks hoppere igjen på toppen, blant annet Anders Bardal som lå på tredjeplass etter første omgang. I stedet sendte de et magasin fra Finnmarksløpet, som var avgjort mange timer tidligere i dag.

- Jeg fikk beskjed om å sette over til nettet. Jeg har prøvd i 40 år å være lojal til de beskjeder jeg har fått, og var det også i dag, sier Scheie til Dagbladet.

- Ikke riktig Men han legger ikke skjul på at han synes beslutningen var feil.

- Når det er VM i skiflyging, slutten av andre omgang og det sitter en nordmann igjen på toppen, så vet jo alle at dette ikke var en riktig avgjørelse, sier kommentator-veteranen.

Han har også stor forståelse for skuffelsen blant seerne som fulgte rennet på TV.

- Hadde jeg vært i den situasjonen selv, hadde jeg syntes det var helt forferdelig. Jeg vet om mange som ikke har nettet og som ikke behersker nettet. Jeg hadde vært veldig fortvilet om jeg ikke hadde fått sett avslutningen av rennet, sier 70-åringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer