Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Alle VIF-spillerne klare til seriestart

Skadekrisen avblåst.

VALHALL (Dagbladet.no): Da Vålerenga tapte 2-1 i en pinlig forestilling mot GAIS for fem dager siden, var skadelista lang som et vondt år. Arni Gautur Arason, Daniel Fredheim Holm, Kjetil Wæhler, Jan Derek Sørensen, Ardian Gashi måtte alle stå over, mens Christian Grindheim, Tom Henning Hovi og André Muri startet på benken.

I dag var samtlige tilbake i full trening.

Bare Morten Berre, Freddy dos Santos, Amund Skiri og Toré Andre Flo har fortsatt problemer - men alle forventes spilleklare til seriestart.

- Det er ingen som ikke rekker seriestart. Alle er klare til da, sier klubblege Haakon Schwabe til Dagbladet.no.

Kjetil Rekdal forsøker imidlertid å plusse på et par navn til skadelista da Dagbladet.no spør om det ser lysere ut.

- Nå har vi bare sju mann ute. Det er fem mindre enn forrige uke, så det bedrer seg, sier han.

Fra å være et lag i krise utelukker nå ikke Rekdal at Vålerenga kan få en pangstart når Tippeligaen starter om 12 dager.

- Det kan godt hende vi er i kjempeform når sesongen starter. Men om vi er godt nok samspilt vet jeg ikke.

FRISKMELDT: For noen dager siden virket skadelista i Vålerenga uendelig. Nå blir trolig Christian Grindheim og resten av hurven klare til seriestart. Foto: SCANPIX
FRISKMELDT: For noen dager siden virket skadelista i Vålerenga uendelig. Nå blir trolig Christian Grindheim og resten av hurven klare til seriestart. Foto: SCANPIX Vis mer

- Hvordan ser du for deg at de første serierundene blir?

- Det blir alltid mye slåssing og lite finspill i starten. Alle er på hugget og er nesten overmotivert. I fjor tapte vi første seriekamp mot Ham-Kam og så mot IFK Göteborg i Royal League, før vi vant fem på rad. Det kan slå begge veier for oss - jeg vet helt ærlig ikke hvor vi står hen, sier Rekdal til Dagbladet.no.

PS! Tore André Flo løp med høy intensitet i dag uten å kjenne noe til strekken i leggen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling