Alle vil ha 575 cm Flo

VILLA FLO (Dagbladet): Tore André (195 cm), Jostein (193 cm) og Håvard Flo (187 cm) er VMs lengste fotballfamilie. Sansynligvis er de den mest omgjengelige også. Og derfor ble bolig 132 i Chateau Drillos - heretter bare kalt Villa Flo - innvadert av norske og utenlandske mediefolk i går ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg skjønner ikke det - her prater vi jo bare tull, sier Tore André til Dagbladet.

Flo-familiens soveromsvalg ble som Dagbladet antydet før den store Drillos-ankomsten til Frankrike. Jostein fikk det med eget bad, Tore André stupte inn ved siden av og fetter Håvard havnet i trapperommet. Men romvalgene handlet ikke om fotballrutine og pensjonspoeng.

Det var den største taktikeren som vant.

- Jeg lot de andre gutta få bestemme, sier Jostein. - Og det var jo naturlig at Håvard, som er under en meter og nitti, fikk trapperommet med den korteste senga. Deretter valgte Tore André det rommet han gjorde og så endte jeg opp med mitt. Hvilket er det beste.

Sengedybden, den som gjør at gutta sover med føttene uten underlag, er ikke noe stort problem. - Det går bra, sier familien som ikke vil være til ekstra bry. Men en forholdsregel i forhold til omgivelsene har man likevel tatt:

- Vi sender ut nabovarsel når Jostein skal på toalettet, sier Håvard.

Bare tull

- Det er bedre her enn det var i USA, sier Jostein. Mye bedre. Vi har mange flere tilbud. Og når vi ikke er på treninga eller spiser skal vi sykle, spille golf, få massasje og prate tull.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer