Alle vil ha Molde-spillere

MOLDE (Dagbladet): MFK-SIF 1-3. Sølvlaget Molde utsettes for et voldsomt kjøpepress. I en låst skuff på MFK-kontoret ligger det om lag 20 henvendelser fra klubber som vil kjøpe Molde-spillerne. Spillerne får ikke vite noe som helst før siste seriekamp er spilt.

-Vi kunne ha solgt hele laget, men kan ikke tenke oss å selge mer enn

maksimalt to spillere hvis vi får de rette tilbudene. Aller helst vil vi beholde alle og forsterke laget med en eller to kvalitetsspillere, sier sportslig leder i MFK Knut Boksasp.

Etter Vikingkampen søndag åpnes Moldes hemmelige skuff med kjøpesignaler fra agentene. Boksasp vil ikke avsløre hvilke klubber som har meldt sin interesse etter utallige agentbesøk på Moldes nye stadion i år.

Spilleren som står øverst på MFKs handlelista er LSKs Frode Kippe. Tilbudet om å betale fem millioner står ved lag uten at Molde har fått napp.

-LSKs lunkne holdning til å selge Kippe for fem millioner, viser en vanvittig prisutvikling her hjemme. Hvis dette blir trenden, vil prisen på norske spillere ta fullstendig av i høst, sier Knut Boksasp.

Ut fra kampen mot SIF falt kursen på Molde-spillerne kraftig. 1-3 tapet ga en bismak på en dag da sølvmedaljene ble utdelt.

-Lufta gikk ut av ballongen med tapet i seriefinalen mot RBK. I dag vil jeg spørre spillerne om det er noen som ikke er motivert nok til å spille siste seriekamp mot Viking. De vil i så fall få fri, sier trener Erik Brakstad sarkastisk.

Det siste Brakstad drillet spillerne før kampen, var SIF styrke på

dødballer. Han må ha pratet for døve øre. Alle tre SIF-scoringene kom etter cornere med Molde-spillerne som passive tilskuere.

  • Først scoret fyrtårnet

Jostein Flo. Senere scoret Kenneth Karlsen etter cornere.