- Alle vil ha penger

- Og det synes jeg ikke er særlig snilt, sier John Obi Mikel.

(Dagbladet.no): I et intervju med den engelske avisa Daily Mail (ikke lagt ut på nett) trygler John Obi Mikel (18) om å få spille for Chelsea.

- Alt er supert i Chelsea. Jeg var virkelig glad for å komme dit, og dypt inne i meg har jeg vært i der de siste to årene, sier Mikel til avisa.

- Hjertet mitt er hos dem, for treneren liker meg, folka i klubben liker meg og de andre spillerne - de store gutta - liker meg.

Mikel har hevdet at Lyn-direktør Morgan Andersen presset ham til å skrive under for United, og benytter også intervjuet til å beskylde Andersen for å snakke usant.

- Andersen veit at Chelsea har ansvaret for meg, men han vil ikke fortelle sannheten, sier Mikel.

Lyn har tidligere sendt ut en pressemelding med sin versjon av saken.

Nå skal Fifa avgjøre John Obi Mikels fotballframtid, men de har ikke ønsket å si noe om når behandlingen av saken finner sted.

- Alt ligger hos Fifa nå. Jeg vil at de skal avgjøre dette for meg. Men det siste valget er mitt. Jeg håper det løser seg, for alle vil bare ha penger, og jeg synes ikke det er særlig snilt, sier Mikel til Daily Mail.

John Obi Mikel ble solgt til Manchester United 29. april, og skulle begynne i klubben ved årsskiftet. 12. mai forsvant han fra Norge sammen med agenten John Shittu.

VIL TIL CHELSEA: John Obi Mikel.