- Alle vil savne Mourinho

Men Drogba vil bli. Grant sier skiftet var nødvendig.

(Dagbladet.no): Etter at José Mourinho forsvant fra Chelsea, var det mange fans som fryktet en spillerflukt.

I dag fastslår iallfall klubbens storscorer, Didier Drogba, at han vil bli værende i London vest - sjøl om han savner Mourinho.

- Jeg tenker ikke på å dra noe sted, jeg vil bli værende ut kontraktstida. Min følelse er at andre spillere føler det på samme måten, sier ivorianeren, ifølge Sky Sports. 

Likevel legger han ikke skjul på at han tenker karriere, og at han vil måtte vurdere alt på nytt igjen ved neste korsvei.

- Har ikke spilt bra

Samtidig går lagets nye manager, israelske Avram Grant, ut og sier at klubben trengte et trenerskifte etter en svak sesonginnledning under eks-sjefens ledelse.

- Vi har ikke spilt bra denne sesongen, og etter de siste månedenes hendelser, var tida kommet for et skifte, sier 52-åringen til BBC.

Han er allerede klar på hva han må ta tak i.

GODE VENNER: Didier Drogba (t.h.) sier han og resten av spillerne vil savne José Mourinho. Men ikke nok til at han sjøl tenker på å forlate Chelsea. Foto: VICTOR FRAILE/REUTERS/SCANPIX
GODE VENNER: Didier Drogba (t.h.) sier han og resten av spillerne vil savne José Mourinho. Men ikke nok til at han sjøl tenker på å forlate Chelsea. Foto: VICTOR FRAILE/REUTERS/SCANPIX Vis mer

- Vil gi fansen en spillestil

- Det er mange ting vi kan forbedre, og vi ønsker å gi supporterne en spillestil, forklarer han.

Dessuten må han også finne en vei fram til motstandernes målnett, noe blåtrøyene har slitt så langt denne sesongen.

- Jeg tror målscoring har vært hovedproblemet denne sesongen. Spillerne har kvaliteter, men de har ikke fått vist det fram så langt, mener Grant.

I denne sammenheng kan han være svært tilfreds med at han ser ut til å få beholde nevnte Didier Drogba.

- Alle vil savne Mourinho
- SKIFTE NØDVENDIG: Det mener manageren som kom inn, Avram Grant (t.v.), som her gir instruksjoner til Joe Cole.