- Alle vil spille for Chelsea

Ben Haim klar, Alex venter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I går hentet Chelsea den meget ettertraktede forsvareren Tal Ben Haim fra Bolton. Israeleren har skrevet under en kontrakt som utløper i 2011, og selv kunne han ikke blitt mer fornøyd med hvor han havnet.

- Hvis du spør en hvilken som helst spiller om hvor han vil spille, så svarer han Chelsea. Det er et av verdens beste lag, og jeg er glad over å bli en del av det, sier Ben Haim til britiske medier i dag.

25-åringen blir Chelseas tredje gratiskjøp denne sommeren. Fra før av har laget hentet Bayern Mücnhen-spissen Claudio Pizzarro, og 1. juli vil også Readings Steve Sidwell tilslutte seg årets engelske cupmester. Ben Haim selv kan knapt vente på å komme igang.

- Jeg liker ikke å snakke så mye om meg selv, men jeg kan garantere at jeg kommer til å gi hundre prosent, og forhåpentligvis vil jeg ikke skuffe noen, spesielt ikke meg selv, fortsetter den ydmyke forsvarsspilleren.

- Jeg er sikker på at alt kommer til å gå bra.

Ønsket av gamlesjefen

Tal Ben Haim spilte i tre år for Bolton før han valgte å skifte beite. Totalt fikk han 110 kamper under Sam Allardyce, som også prøvde å lokke ham til sin nye klubb Newcastle.

- Vi gjorde et godt forsøk på å få ham hit, men fristelsen med Chelsea og Champions League ble nok for stor for Tal, uttaler «Big Sam».

TIL CHELSEA: Tal Ben Haim takler Wigans Luis Valencia på JJB stadium. Det ble noe av det siste han gjorde i  Bolton-drakta. Foto: Jon Super/AP/Scanpix
TIL CHELSEA: Tal Ben Haim takler Wigans Luis Valencia på JJB stadium. Det ble noe av det siste han gjorde i Bolton-drakta. Foto: Jon Super/AP/Scanpix Vis mer

- Jeg er trist over at jeg ikke klarte å få ham hit. Jeg liker gutten voldsomt, og vi kjenner hverandre godt. Men som jeg sa, Chelsea er en stor fristelse.

Ben Haim kommer nå til å slutte seg til Chelseas sesongforberedelser i USA. I tillegg er det ventet at PSVs brasilianske stopperstjerne Alex - som de blå allerede eier - også kommer til å bli en av José Mourinhos menn.

KAN GÅ: PSVs Alex er allerede eid av Chelsea, og er ventet å slutte seg til klubben i løpet av sommeren.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer