Allegri forsvarer Buffon

Juventus-trener Massimiliano Allegri tar mye omtalte Gianluigi Buffon i forsvar og sier veterankeeperen har vært en rollemodell i over 20 år. 

SKIKKELIG DRAMA: Se straffesituasjonen som førte til at Gigi Buffon ble utvist. Video: Viasat
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Buffon mistet besinnelsen fullstendig da Real Madrid fikk tildelt et straffespark på overtid i kvartfinalens returoppgjør mot Juventus i mesterligaen.

Juventus-laget ledet 3-0 og gikk mot ekstraomganger i Madrid etter at laget tapte hjemmeoppgjøret 0-3, men to og et halvt minutt på overtid blåste dommer Michael Oliver straffespark etter at Lucas Vázquez gikk i bakken.

Den vanligvis sindige Buffon mistet besinnelsen fullstendig, og fikk til slutt direkte rødt kort av Oliver. Deretter satte Cristiano Ronaldo straffesparket i mål og gjorde så Real Madrid avanserte til semifinalen.

Den italienske landslagsmålvakten fortsatte tiraden etter kampslutt og mente Oliver har en søppelsekk der hjertet skulle vært etter å ha tildelt Real-laget et diskutabelt straffespark dypt inne i overtiden.

Nå forsvarer Juve-trener Massimiliano Allegri sin keeper, og sier det er forståelig at Buffon reagerte som han gjorde i etterkant av straffesparket.

– I over 20 år har Gianluigi Buffon vært en rollemodell både på og utenfor banen. I en situasjon så tøff som onsdag kveld, så sa han ved én anledning de tingene han sa. Det er forståelig, og jeg skulle gjerne sett noen reagere annerledes. Det er alltid lett å dømme folk fra utsiden, sa Allegri.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer