Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Allegri gir etter for presset i Milan. Gir seg ved sesongslutt

Seedorf lansert som erstatter.

TAKKER AV TIL SOMMEREN: Massimiliano Allegri slutter som trener for fotballklubben Milan etter denne sesongen, sier han til avisen La Repubblica. Foto: REUTERS/Alessandro Garofalo
TAKKER AV TIL SOMMEREN: Massimiliano Allegri slutter som trener for fotballklubben Milan etter denne sesongen, sier han til avisen La Repubblica. Foto: REUTERS/Alessandro Garofalo Vis mer

Massimiliano Allegri slutter som trener for fotballklubben Milan etter denne sesongen, sier han til avisen La Repubblica.

- Jeg vil forlate klubben i juni, etter min fjerde sesong. Jeg sier det offentlig for første gang, men jeg bestemte meg allerede sist sommer, sier 46-åringen.

Allegri har vært under hardt press på grunn av svært skuffende resultater i serie A denne sesongen. Storklubben er bare på 13.-plass.

- Selvsagt håpet jeg på flere poeng i serien, men målene våre er alle fortsatt innen rekkevidde, sier Allegri til avisen.

- Vi er eneste italienske klubb i mesterligaens åttedelsfinale, og vi ønsker også å ta oss til cupfinalen.

Allegri førte Milan til seriegull i sin første sesong etter at han ble ansatt i 2010.

Som etterfølger er nederlenderen Clarence Seedorf (37) lansert. Han spilte for Milan i ti år fram til 2012.

(NTB)