Allegri gir etter for presset i Milan. Gir seg ved sesongslutt

Seedorf lansert som erstatter.

TAKKER AV TIL SOMMEREN: Massimiliano Allegri slutter som trener for fotballklubben Milan etter denne sesongen, sier han til avisen La Repubblica. Foto: REUTERS/Alessandro Garofalo
TAKKER AV TIL SOMMEREN: Massimiliano Allegri slutter som trener for fotballklubben Milan etter denne sesongen, sier han til avisen La Repubblica. Foto: REUTERS/Alessandro Garofalo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Massimiliano Allegri slutter som trener for fotballklubben Milan etter denne sesongen, sier han til avisen La Repubblica.

- Jeg vil forlate klubben i juni, etter min fjerde sesong. Jeg sier det offentlig for første gang, men jeg bestemte meg allerede sist sommer, sier 46-åringen.

Allegri har vært under hardt press på grunn av svært skuffende resultater i serie A denne sesongen. Storklubben er bare på 13.-plass.

- Selvsagt håpet jeg på flere poeng i serien, men målene våre er alle fortsatt innen rekkevidde, sier Allegri til avisen.

- Vi er eneste italienske klubb i mesterligaens åttedelsfinale, og vi ønsker også å ta oss til cupfinalen.

Allegri førte Milan til seriegull i sin første sesong etter at han ble ansatt i 2010.

Som etterfølger er nederlenderen Clarence Seedorf (37) lansert. Han spilte for Milan i ti år fram til 2012.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer