Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Allerede lei kampen

Fire dager før avspark er landslagskeeper Frode Olsen (35) allerede lei av Danmark-kampen.

- Jeg har egentlig bare lyst å bli ferdig med denne kampen. Skulle ønske at det var lørdag nå, slik at vi fikk det overstått, sier Olsen til Dagbladet.

All fokus og skriverier om keeperduellen på landslaget har tydeligvis tatt på. Han sier rett ut at han er lei av maset fra pressen og det å måtte svare på de samme spørsmålene gang på gang.

Utilpass

Han er det soleklare førstevalget som keeper, men bølger ikke akkurat over av forventninger til lørdagens slag i Parken.

- Jeg gleder meg ikke spesielt til kampen. Egentlig er ikke oppgjøret mot Danmark mer spesielt enn oppgjøret mot for eksempel Luxembourg. Jeg skjønner jo at dette er stort for publikum, men jeg har ikke lyst å spille denne kampen på forhånd, sier Viking-keeperen og virker tydelig utilpass med intervjusituasjonen.

Noe som er veldig utypisk til ham å være.

- Jeg står her fordi jeg må, sier han og sikter til det daglige møtet med media.

- Hvordan klarer du å motivere deg til lørdagens kamp?

- Jeg blir ikke noe mer motivert foran landskamper enn det jeg blir foran hvilke som helst kamper med Viking. Jeg kjører det samme løpet. Det som blir viktig for meg denne uka, er å få trene godt og slappe av mellom øktene. Og ikke minst å le. Humør er veldig viktig, sier gjøgleren fra Stavanger.

Frykter ingen

- Dessuten er jeg sikker på at en fullsatt stadion i København er motivasjon god nok, legger han til.

Han fikk stå over treningsøkta i går for å få tilbake overskuddet etter søndagens kamp mot Odd. Foran Danmark-kampen har keeperveteranen bare en konkurrerent; Rosenborgs Espen Johnsen. Erik Holtan ble som kjent vraket fra landslagstroppen denne gangen. For selvsikre Olsen, som nærmest garantert starter mot Danmark, har det ingenting å si om de er to eller tre keepere i troppen.

- Som jeg har sagt før, jeg frykter ingen lagkamerater, sier Frode Olsen.

TRØTT AV MASET: Etter halvannen uke med klubbfotball var Frode Olsen tilbake på landslagstrening i går. Han gjennomførte en restitusjonstrening, på lik linje med de andre spillerne som spilte kamp i helga.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media