Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Allsvenskan-oppgjør preget av supporterbråk: - Det er så unødvendig!

Tribunebråk i Sverige.

BRÅK: Tilstandene var til tider svært kaotiske da det ble avfyrt bengalske lys på tribunen i kampen mellom IFK Gøteborg og Hammarby søndag.

Foto: Björn Larsson Rosvall / TT / Kod 9200
BRÅK: Tilstandene var til tider svært kaotiske da det ble avfyrt bengalske lys på tribunen i kampen mellom IFK Gøteborg og Hammarby søndag. Foto: Björn Larsson Rosvall / TT / Kod 9200 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Serieleder IFK Göteborg sikret tre viktige poeng da de vant 1-0 over Hammarby i kveld.

Søren Reiks ble matchvinner i det 50. minutt etter å ha scoret på et innlegg fra Mikael Bomans.

Kampen ble imidlertid overskygget av tribunebråket som oppstod blant Hammarby sine supportere, melder den svenske avisen Gøteborgsposten. 

- Unødvendig  Tribunebråket startet med at diverse medlemmer fra Hammarbyklanen valgte å kaste bengalske lys mot sittetribunene. Kampen måtte stoppes for en periode, men kunne etterhvert fullføres.   

Gøteborg-spiller Gustav Svensson var blant spillerne som prøvde å roe ned fansen. Han synes lite om oppførselen til de tilreisende supporterne. 

- Det er så utrolig unødvendig. Det har ingenting med fotball å gjøre, og jeg håper at alt fokuset ikke kommer til å være på denne episoden etter kampen, sa han.

Sint målscorer Heller ikke målscorer Søren Reiks syntes noe særlig om scenene som utspilte seg i Gøteborg søndag.

- Kun idioter gjør slikt etter min mening. Det er ikke bra for fotballen og ingen andre heller, tordner dansken til avisa.

Etter 24 spilte serierunder står IFK Gøteborg med 43 poeng, to poeng over Norrköping like bak.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!