Allsvenskan rystet av ny tribuneskandale

Brannmann fikk fyrverkeri i ansiktet.

FYRVERKERI: Djurgårdens første seier over Elfsborg på sju år ble overskygget av fansens dårlige oppførsel. En brannmann ble skadd i regnet av bluss og fyrverkeri på arenaen i Borås. Foto: ADAM IHSE / NTB scanpix
FYRVERKERI: Djurgårdens første seier over Elfsborg på sju år ble overskygget av fansens dårlige oppførsel. En brannmann ble skadd i regnet av bluss og fyrverkeri på arenaen i Borås. Foto: ADAM IHSE / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Djurgårdens første seier over Elfsborg på sju år ble overskygget av fansens dårlige oppførsel. En brannmann ble skadd i regnet av bluss og fyrverkeri på arenaen i Borås.

Kampen hadde ikke engang startet før bortesupporterne for første gang fyrte i gang en rekke bengalske lys. Kampen ble utsatt i ti minutter, og brannalarmen på arenaen ble utløst.

Også annen omgang måtte utsettes på grunn av Djurgården-fansens ulovligheter. Spillerne hadde akkurat gått av banen da en type fyrverkeri ble kastet inn på banen.

Brannmannen som skulle bære den bort ble skadd av knallskuddet og forlot banen med tydelige smerter, skriver avisen Aftonbladet.

- Det var en brannmann som skulle ta den opp, og da smalt den rett rundt øynene på ham. Det er ikke bra. Det er så trist, kjempetrist. Vi er her for å spille kamp og vil komme i gang. Det her vil vi ikke ha, sa Djurgården-trener Pelle Olsson.

Storkamp av Høie Djurgårdens norske målvakt Kenneth Høie sto en glitrende kamp og ble den store profilen i 1-0-seieren. Han likte dårlig at kampen ble forstyrret av tribunebråket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer