- Alltid deilig å score

Bernt Hulsker senket Brann med sin 11. og 12. cupscoring.

 • Vålerenga-Brann 2-1, vi fulgte kampen direkte.

  (Dagbladet.no): Bernt Hulsker måtte nok en gang starte på benken for Vålerenga, men kom raskt innpå da Tore André Flo fikk en strekk i låret etter bare 12 minutters spill.

  Hulsker hadde før kampen scoret hele 10 mål på fire cupkamper, og lot ikke sjansene gå fra seg mot Brann på Ullevaal i kveld.

  Bare tre minutter etter innbyttet, på hans første spark på ballen, sendte Hulsker Vålerenga i ledelsen. Og ni minutter etter laget han 2-0.

  - Alltid deilig å score, fantastisk deilig. Jeg rakk ikke å varme opp engang, men gikk ut uten forventninger og press, sier Hulsker i TV2.


  Lite spilletid


  Han innrømmer at det er tøft med lite spilletid.

  - Jeg har vært gira og i form lenge, men får ikke spille. I dag visste ikke om jeg skulle få være med i troppen i dag, sier Hulsker.

  - Men det snur fort i fotball, det ser vi i dag.

  Trener Kjetil Rekdal vurderer ikke Hulsker noe annerledes etter to mål mot Brann.

  - Jeg har fortalt Bernt at han skal være klar når vi trenger ham. Det han gjorde i kveld var det som var forventet av ham.

  Nå er Hulsker aktuell til Champions League-kvalfiseringen mot Club Brugge onsdag. Tore André Flo skadet seg mot Brann og må stå over den kampen.

  - Han er ute. Når det gjelder Christian Grindheim og Kjetil Wæhler, er det større muligheter.

  - Ser tendenser


  Brann spilte bedre enn på lenge, men klarte bare å score én gang. Den kom etter 61 minutters spill.

  Martin Andresen så Charlie Miller på motsatt side av 16-meteren og chipet ballen over. Miller klinket til på volley og satte ballen forbi en sjanseløs Arni Gautur Arason.

  Trener Mons Ivar Mjelde var fornøyd med å se framgang i spillet, men mener dommeren ødela for Brann. Særlig ville han ha straffespark da Miller gikk i bakken i en duell med Thomas Holm midtveis i første omgang.

  - Dømmingen var ikke bra i dag, sier en skuffet Mjelde etter 2-1-tapet.

  - Men vi har ingenting å skjemmes over i denne kampen. Jeg ser tendenser jeg liker, sier Mjelde.

Scanpix
Scanpix Vis mer