Allyson utklasset alle på 200 m

Vant med årsbeste.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Amerikanske Allyson Felix var i en klasse for seg og utklasset 100-metervinner Veronica Campbell og resten av feltet i 200-meterfinalen fredag.

Den amerikanske jenta som har vært best på 200 meteren hele denne sesongen, stormet inn til sterke 21,81 sekunder. Det er årsbeste i verden denne sesongen.

– Dette har vært en spesiell kveld. Jeg har en herlig følelse i kroppen akkurat nå, sa Allyson Felix etter at gullet var sikret. Hun vant en historisk seier, for ikke på de siste 59 årene er en 200 meter i et stort internasjonalt mesterskap blitt vunnet på en mer suveren måte.

Under 22 sek.

– Jeg har ventet lenge på å få til en tid som dette. Dere skulle bare vite hvor mye jeg har forsøkt å løpe under 22 sekunder. Det har ikke vært lett, men endelig lyktes jeg, jublet Felix.

Hun nærmer seg verdensrekorden til Florence Griffith-Joyner på 21,34, men har ikke satt seg som mål å slå den, i hvert fall ikke med det første.

– Verdensrekord er ikke det største målet mitt. Det er derimot OL i Beijing. Der kommer jeg kanskje til å doble og løpe både 200- og 400 meter, men uansett kommer alltid 200 meteren til å være spesialdistansen min, sa Allyson Felix.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer