Almeyda er ferdig i Lyn

Fristilt av Oslo-klubben.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

– Matias kommer ikke til å spille eller trene mer med Lyn. Det ble avklart etter et møte med Lyn-ledelsen søndag. Partene er blitt enig om en økonomisk løsning, sier rådgiver Liverød til NTB.

Den argentinske veteranen fikk kun to kamper som innbytter i norsk eliteserie. En rekke klubber ute i Europa har vist interesse for midtbanespilleren.

– Matias er ikke med i Lyn-troppen til kampen mot Rosenborg mandag, men vil være tilgjengelig for pressen. Han er skuffet over at han ikke fikk mer spilletid, men takler dette 100 prosent profesjonelt, sier Liverød.

Almeyda har en pen fotball-CV. Den inkluderer tre argentinske seriemesterskap, italiensk seriemesterskap, triumfer i Copa Libertadores og UEFA-cupen. Likevel ble det sparsomt med spilletid i Lyn.

Svenske, spanske, italienske og tyske klubber skal være interessert i midtbanespilleren med 39 landskamper for Argentina. Det er også aktuelt med spill i andre norske klubber.

– Matias er i toppform og vil gjerne bli i Norge. Han er oppriktig fascinert av landet og kan godt tenke seg å bo her noen år samtidig som han spiller fotball. Men han må også vurdere interessen fra utlandet, sier Liverød.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer